China glaze nailpolish


Pfoe, ein-de-lijk nog eens een artikel online! Zoals de meesten wel al zullen weten, ben ik intussen al 1,5 week stage aan het lopen op de redactie van Flair en heb ik al heel wat hectische dagen achter de rug. Vroeg opstaan en wel héél laat thuiskomen is meer de regel dan uitzondering de laatste tijd... Toch wil ik graag proberen minstens één artikel per week (waarschijnlijk elke donderdag) toch online te zetten voor jullie. Want twee maanden helemaal niet meer bloggen, zou ik toch niet volhouden :-).


Een hele tijd terug kwam ik in contact met de webshop Beautymelon. Heel toevallig kwam ik op deze website terecht en meteen werd mijn aandacht getrokken door de merken die je daar kan kopen. Sleek, Yankee Candles, w7... allemaal merken die moeilijk te kopen zijn in België. Ook van China Glaze heeft de webshop een hele collectie kleurtjes waar je uit kunt kiezen. Ik koos voor drie kleurtjes die ik standaard altijd draag: roos, lichtroos en donkerrood.


Het was de eerste keer dat ik China Glaze uitprobeerde en oh my, I love them! Ik moet eerlijk zeggen dat ik een grote fan ben geworden sinds ik deze uitgeprobeerd heb. De kleuren zijn prachtig, de dekking is perfect én ze blijven lang zitten op je nagels. Wat moet je nog meer hebben?!


Ik koos voor de roze 'Life is Rosey', de lichtroze 'Innocence' en de donkerrode 'Drastic'. Standaardkleuren, maar echt prachtig!


Eerst testte ik de donkerrode 'Drastic'. Dit is een diep, wijnrode kleur die perfect is voor een leuke date. De dekking is prima: je nagels kan je zelfs met één laagje al heel mooi maken.


Die mooie Innocence dan... 100% mijn favoriet. Sinds ik deze nagellakjes heb, is dit nagellakje aan mij gekluisterd en wijkt het geen moment van mijn zijde. Een lichtroze, nude kleur: met zekerheid is dit dé mooiste kleur van de drie.


Als laatste heb ik ook nog een roze nagellak gekocht. Met een roze kleur kan je nooit verkeerd gaan, toch?


Heb jij al eens nagellak van China Glaze uitgeprobeerd?

Don't forget to love & smile today!
Love, Annelies
CONVERSATION

30 reacties:

 1. Wauw, die lichtroze nude kleur is écht prachtig zeg! <3

  ReplyDelete
 2. Innocence is echt mooi inderdaad.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja hé, ben echt verliefd op die kleur :-)

   Delete
 3. Ik ken dit niet, maar wat een mooie dekking!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Zeker de moeite om eens uit te proberen als je ze eens tegenkomt in de winkel ;-)

   Delete
 4. Hi Annelies these Nailpolishes are really beautiful i love the first one!!!

  Kisses

  Tiff

  http://mabulledepensees.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. I was impressed by the quality of these ones! Love them too!

   Delete
 5. gave lakjes! Vooral Innocence vind ik mooi! Ik heb zelf twee lakjes van China Glaze in de kast liggen en deze vind ik beide erg fijn. Wel is de ene een topper en de ander een glitterlak. Misschien moet ik ook maar eens een normaal lakje van ze testen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Van glitterlakjes ben ik meestal niet zo'n grote fan, gewoonweg omdat ze zo moeilijk terug te verwijderen zijn :-) de gewone lakjes zijn alleszins zeker hun geld waard!

   Delete
 6. Mooie lakjes, ik vind vooral die laatste erg leuk :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Roze lakjes kan je nooit genoeg hebben hé ;-)

   Delete
 7. Innocence is echt een prachtige kleur! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Inderdaad, die kan ik echt alle dagen dragen!

   Delete
 8. Oh these are pretty! I have a couple of China Glaze nail polishes. They are nice indeed :)

  ReplyDelete
 9. Ik heb ze nog nooit geprobeerd, maar wat zien ze er prachtig uit! Wat een dekking en wat een glans!

  Liefs,
  Marlies - Golden Mirrors & Pink Bows

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ze zijn echt heel goed van kwaliteit en blijven lang zitten! Topper! :D

   Delete
 10. Oh en veel succes met je stage hé! ;)

  Liefs,
  Marlies - Golden Mirrors & Pink Bows

  ReplyDelete
 11. Zelf nog geen ervaring met China Glaze, maar wel al veel positieve dingen over gehoord.
  Innocence is mijn favoriet van de drie!

  ReplyDelete
  Replies
  1. De mijne ook :-) is zo'n mooie nude kleur!

   Delete
 12. Wauw die laatste is echt prachtig, heel mooi oud-roze tintje!

  X Sara

  ReplyDelete
  Replies
  1. Past echt veel outfits zo'n kleur! Dankje!

   Delete
 13. Die rode kleur vind ik echt prachtig!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vind ik ook, echt een mooi kleurtje!

   Delete
 14. wauw, die 2e en 3e kleur zijn super mooi!!

  ReplyDelete

Double tap