Luxedy review + pinspiration!


In het begin van de zomer had ik een nieuwe nummer één op mijn wishlist... een goude layered necklace. Na lang zoeken vond ik eindelijk de perfecte ketting bij Luxedy. Het is meteen mijn meest gedragen ketting geworden van de zomer. Moet ik je nog vertellen hoe blij ik hiermee ben?!


Daarnaast mocht ik ook nog dé trend van de zomer uittesten... Jup, flash tattoos! Het ideale accessoire om je festival outfit te pimpen of te dragen naar een zomers feestje. Je kan ze eindeloos combineren en op plaatsen zetten die je zelf wilt. Ik ben alleszins verkocht aan deze trend. Bij Luxedy kan je deze leuke figuurtjes kopen zodat ook jij binnenkort kan schitteren met jouw gouden tattoos. Zelf vind ik het het mooiste om zilver met goud te combineren, maar het is maar wat je zelf het mooiste vindt. 


Op mijn instagram kon je al enkele foto's voorbij zien komen met mijn flash tattoos. Ik kan niet wachten om nog veel meer te experimenteren met de figuurtjes! Als je nog steeds niet helemaal overtuigd bent van de flash tattoos, zal je zeker overtuigd zijn na de volgende inspiratie foto's die ik van Pinterest haalde... Enjoy!


Wat vind jij van de flash tattoos?

Don't forget to love & smile today!
Love, AnneliesCONVERSATION

16 reacties:

 1. Ketting is heel mooi!

  ReplyDelete
 2. Ben gek op layered necklaces, zo mooi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ik ooook! Ik ben er plots zo verslaafd aan geworden :-)

   Delete
 3. Anonymous8/18/2015

  Die ketting is echt fantastisch!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja hé, zo'n layered necklace geeft zo'n elegante touch aan je outfit vind ik :-)

   Delete
 4. Mooi mooi! Ik ben wel fan van die tattoos! Echt ideaal voor de zomer. Ik heb ze nog nooit geprobeerd eigenlijk, maar misschien moet ik mij er toch eens aan wagen ;)

  Liefs,
  Marlies - Golden Mirrors & Pink Bows

  ReplyDelete
  Replies
  1. Zeker een aanrader Marlies! Vanaf de eerste goude tattoo was ik verkocht!

   Delete
 5. The necklace is really pretty!!! And this summer i'm a huge fan of golden tattoos!!!!

  Kisses!!

  Tiff
  http://mabulledepensees.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. I'm a big fan of them too! Would wear them every day if I could :-)

   Delete
 6. Heel mooie ketting en zo'n tattoo wil ik nog graag voor het einde van de zomer eens uitproberen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Zou ik zeker doen hoor, is zooo leuk! :-)

   Delete
 7. Mooie aankoop van Luxedy! Ik moet er ook eens iets bestellen, ze hebben zo mooie juweeltjes!
  En die zilveren/gouden tattoo's vind ik echt geweldig!

  X Sara

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moet je zeker eens doen, ze hebben zo'n leuke juweeltjes!

   Delete

Double tap