Doe je bf een eigen stylist cadeau!


Een eigen stylist hebben die gratis (!) outfits voor jou samenstelt op basis van je eigen kledingsmaak? Guys, here it is! Outfittery is een concept dat speciaal opgericht is voor mannen die niet veel tijd hebben om te winkelen, maar die er wél trendy willen uitzien. Het is ook een leuke en vooral gemakkelijke manier voor mannen die niet graag shoppen om er toch modieus bij te lopen. 


Als eerste moet je je registreren op de website en dan bepaal jijzelf wanneer je opgebeld kan worden door één van de stylisten die werken bij Outfittery. Geen nood als je een drukbezet leven hebt: het gesprek met je stylist kan zelfs laat in de avond gepland worden! In het gesprek worden je enkele vraagjes gesteld waardoor het voor de stylist duidelijk wordt wat je kledingstijl is. Samen met hem beslis je welke kledij naar je wordt opgestuurd. Enkele dagen later krijg je dan een enorme doos opgestuurd vol met mooie kledij. Makkelijk, toch? 


In de doos die ik bestelde zaten ongeveer 8 items met een totale waarde van ongeveer 600 euro. Outfittery werkt enkel met de iets duurdere merken, maar hiervoor kan je zeker en vast een goede kwaliteit verwachten. Om jullie een goed beeld te geven van de items, speelt mijn broer hier eventjes als model. Als eerste kregen we een donkerblauwe blazer, die zowel gecombineerd kan worden met het wit en blauwe hemdje dat ook in de doos zat. Kort samengevat: goede kwaliteit en paste allemaal perfect. De combinatie van de blazer met het witte hemdje gaf het een soort van Italian look, een chique uitstraling dus.


De stylist had daarnaast ook meer casual items mee opgestuurd om eens uit te proberen. Zo ook deze bordeaux V-hals dat je perfect kan dragen met een hemdje eronder. Ideaal voor een rustig dagje waarop je toch gekleed wil zijn met een hemdje.


Daarnaast zaten er ook een blauw t-shirt (onder de trui) en een bijpassende donkerblauwe trui in de doos om eens uit te proberen. Het gaf een totaal andere look dan gewoonlijk, maar het is leuk om op deze manier andere dingen uit te proberen die je misschien zelf niet zou uitkiezen in de winkel.


Als laatste stuurde de stylist ook een paar geklede schoenen op die perféct zaten. Heel mooie schoenen die ideaal zijn om als zakenman naar het werk te dragen of om te houden voor een speciaal feestje.


Door kennis te maken met Outfittery ben ik weer een ervaring rijker: een gratis stylist krijgen die je van kop tot teen nieuwe outfits aanmeet op basis van je eigen voorkeuren. Dit wordt allemaal bij je thuis geleverd en dan kan je alles rustig passen wanneer je tijd hebt. Items die net te groot of te klein zijn, kunnen kosteloos omgeruild worden. Ook de items die toch niet meteen in de smaak vallen stuur je kosteloos terug naar Outfittery en dan betaal je enkel de items die je wenst te houden. Ik kan meteen enkele mannen opnoemen die maar al te blij zouden zijn dat ze niet meer hoeven te winkelen! :-)

Had jij ooit al van Outfittery gehoord? Wat denk jij van dit concept?

Don't forget to love & smile today!
Love, Annelies
CONVERSATION

6 reacties:

 1. Mooi concept! Had er nog nooit van gehoord. Je broer ziet er weer tiptop uit in ieder geval ;) x

  ReplyDelete
  Replies
  1. Zeker en vast met die leuke items! :-) Bedankt Femke!

   Delete
 2. Ik kende het al maar wist niet dat de inhoud ook echt zo leuk was, denk dat dit voor veel mannen echt wel handig is :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, de items zijn écht heel trendy en ze passen ook elk kledingstuk aan aan jouw smaak :-) Bedankt Bianca!

   Delete
 3. Ik vind het echt een cool concept! M'n vriend heeft het vorig jaar ook geprobeerd maar was niet zo tevreden. Hij weet zelf wel vrij goed wat werkt en wat niet en wat hij graag ziet en wat niet. Desondanks dat hij enkele zaken sowieso niet wou hadden ze die toch opgestuurd. Jammer voor iemand die zijn eigen stijl al helemaal gevonden heeft maar niet altijd tijd heeft om te gaan winkelen of online op zoek te gaan. Maar anyway, lijkt me gewoon kwestie van pech hebben. En op zich is er niets verloren gezien je gratis kan terug sturen ^^ En zoals je zegt, misschien was hij uiteindelijk aangenaam verrast geweest door iets wat hij in de winkel nooit zou passen.

  x Aurélie

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, ik begrijp wel wat je bedoelt! Ook in onze doos zaten er enkele items die niet meteen aansluit op de stijl die we gevraagd hadden, maar ik denk dat Outfittery wil proberen je te verrassen met items die je niet altijd zou kiezen in de winkel, maar die je wel mooi kunnen staan. Een soort van stylist die je de nieuwe trends wil laten leren kennen denk ik dan :-) Inderdaad super handig dat je altijd alles kosteloos terug kan opsturen als het je niet past!

   Delete

Double tap