Eén van de musthaves als blogger


Als blogger zijn er enkele musthaves die je zeker nodig hebt. Natuurlijk zijn een laptop, een gsm en een goede camera één van de meest essentiële dingen om aan de slag te gaan. Mijn laptop en gsm zijn van het merk Apple en mijn camera is van Canon, merken waar ik al jaren mee werk. Maar SD-kaarten zijn toch wel hetgeen je écht nodig hebt om de foto's uiteindelijk op je blog te krijgen.


Ik heb enkele SD-kaarten die ik dagelijks gebruik voor het schieten van foto's en het maken van filmpjes. Doordat ik - onlangs! - begon met filmpjes maken, merk ik wel dat een goede SD-kaart heel belangrijk is. Zelf zocht ik nog een micro SD-kaart die past in de onderwatercamera die ik deze zomer als verjaardagscadeau kreeg zodat ik ook daar leuke filmpjes mee kan maken. Op Gsmbatterij vond ik nét wat ik nodig had: een gloednieuwe 16 GB SD-kaart waar ik meteen ook een micro kaartje bij kreeg.


SD-kaartjes kan je nooit genoeg hebben als blogger, dus ik ben heel blij met mijn nieuw kaartje dat ik bestelde op deze webshop waar je trouwens nog andere handige tools hebt zoals externe batterijen en headsets. Ik ben heel tevreden over mijn bestelling!


Don't forget to love & smile today!
Love, Annelies


CONVERSATION

10 reacties:

 1. Oh, wat handig zeg dat je er meteen een micro kaartje bij kreeg. Ideaal voor wat je wilde!

  ReplyDelete
 2. Ik geraak mijn SD kaartjes zo vaak kwijt, haha :p Echt een ramp!
  Maar ze zijn inderdaad super noodzakelijk!

  Liefs,
  Marlies - Golden Mirrors & Pink Bows

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, ik ken dat :D Je kan er nooit genoeg van hebben!

   Delete
 3. Leuk hoesje heb je om je telefoon!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oh, dankjewel Chantal! Komt van de webshop Madotta!

   Delete
 4. Leuke, handige tip! Dit zijn idd echt musthaves voor bloggers :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Graag gedaan hoor! Vooral het micro SD kaartje is handig ;)

   Delete
 5. SD kaartjes zijn inderdaad super! Ik kan niet meer zonder haha

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, ik heb er ook wel een aantal rondslingeren :D

   Delete

Double tap