Gezond ontbijten: apple crumble!


De laatste tijd ben ik steeds meer bezig met het uitzoeken van leuke en gemakkelijke receptjes, vooral om uit te proberen als ontbijt. Tijdens mijn zomerstage nam ik vaak snel een stuk fruit mee, maar nu het herfst is, ben ik toch steeds meer bezig met koken. Ook deze week heb ik een nieuw receptje uitgeprobeerd dat ik meteen op film heb gezet… En tadaa, filmpje nummer drie! Stiekem ben ik helemaal verslaafd aan het worden aan filmpjes maken, want echt, het is ZO leuk om te maken. Hier kan ik mijn creativiteit volledig in los laten.


De ontbijtkoek met appel en havermout zorgt ervoor dat je heel de voormiddag geen honger hebt. Verschillende proefpersonen vonden deze apple crumble alleszins héérlijk, maar als het iets te droog is voor jou kan je nog altijd een extra appeltje toevoegen. Benieuwd naar hoe ik deze apple crumble maakte? Klik dan even hier

Don't forget to love & smile today!
Love, Annelies


CONVERSATION

2 reacties:


  1. Dit lijkt me echt lekker :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Als je van havermout houdt, moet je dit zeker eens uitproberen! :-)

      Delete

Double tap