Mijn ideale manier om te ontspannen

Stage, stage, en nog eens stage. Dat is ongeveer wat mijn zomer inhield. Enkel tijdens de weekends kon ik genieten van wat vrije tijd. Nu die drukke zomer voorbij is kan ik eindelijk - of toch totdat mijn thesis eraan komt - helemaal ontspannen. Ideetje voor een leuk artikel dacht ik!Reizen plannen

Als laatste manier om te ontspannen vind ik het heerlijk om reisjes te plannen of leuke citytrips op te zoeken. Cruisen is nog altijd mijn favoriete soort van reis, net zoals ik 2 jaar geleden de kans kreeg om op een prachtige cruise te gaan op de Middelandse Zee. Dit was mijn mooiste reis ooit en sindsdien ben ik helemaal gek op cruisen. Echt een aanrader!

Wellness

Naar de wellness gaan is dé perfecte manier om te ontspannen voor mij. Dit staat dan ook geregeld op de planning bij ons. Bakken in de warme sauna, dobberen in het zwembad en je laten verwennen op de massagetafel... Héérlijk! Zo kan je via SpaOnline goedkopere dagentrees scoren zodat je voor een prikje een hele dag kan gaan relaxen in een sauna in je buurt. Ideaal uitje voor jou en je partner!

Blogs schrijven

Als echte blogster hou ik er niet alleen van om artikels te schrijven, ook andere blogs breng ik met veel plezier een bezoekje. Ik vind het altijd geweldig om inspirerende blogs te bezoeken die mij ook ideetjes geven voor leuke artikels te schrijven. Echt ongelooflijk hoe blogs zo'n inspiratiebron kunnen zijn... Urenlang kan ik rond surfen op zoek naar leuke blogs!

Youtube filmpjes kijken

Beautyfilmpjes bekijken? Al jaaaaaren! Zelfs voor ik blogs ontdekte, surfte ik al rond op het Youtubeplatform op zoek naar leuke ideetjes. Dit is dan ook mijn vorm van series kijken, aka mijn vorm van ontspanning. Vlogs, tutorials, tags,... Uit elk filmpje kan je wel iets leren én het is nog ontspannend ook!


Hoe probeer jij helemaal te relaxen? 

Don't forget to love & smile today!
Love, Annelies
CONVERSATION

2 reacties:

 1. I love wellness! Binnenkort gaan vriendlief en ik een weekendje weg. Uiteraard dat de sauna en massage op de planning staan.
  En ontspanning vind ik ook: bank, dekentje en netflix haha

  ReplyDelete
  Replies
  1. Wellness is gewoon heerlijk om echt volledig te ontspannen, doen wij ook geregeld :)

   Delete

Double tap