Raylex - stop nagelbijten!


Nagelbijten, ik ben er gelukkig geen slachtoffer van. Zelf probeer ik ervoor te zorgen dat ik verzorgde nagels heb, iets wat je niet kan hebben als je je nagels kapot bijt. Toch denk ik wel dat Raylex dé redding kan zijn voor mensen die niet kunnen stoppen met nagelbijten. Raylex is een soort pen waarmee je over de uiteinden van je nagels moet 'schrijven'. Hierdoor geef je je nagels een vies maar geurloos smaakje wat ervoor zou moeten zorgen dat je een afkeer krijgt van je nagels.


Aangezien ik zelf geen nagelbijter ben, is mijn vriend - als grote voorbeeld hiervan - het proefkonijn van dienst. Twee weken lang laat ik hem de Raylex pen uittesten. De eerste keer nagelbijten na het gebruiken van de Raylex pen zie ik mijn vriend meteen wel héél rare bekken trekken. En geloof me, nadat ook ik het smaakje in mijn mond heb gehad, is de smaak verre van aangenaam. Dit is alleszins wel een smaak die je niet voor je plezier in je mond wil hebben. De eerste dagen betrapt mijn vriend zichzelf erop toch op zijn nagels te bijten waardoor hij meerdere keren de vieze smaak proefde.


Na een tijdje beginnen we wel te merken dat echt alles wat mijn vriend aanraakt, de vieze bittere smaak krijgt. Dit is dan meteen ook wel het lastige aan dit product: ook het eten dat je met je handen eet, krijgt een bittere smaak. Wel een bummer als je net zo'n zin had in dat lekkere broodje dat nu zo vies smaakt. Maar goed, dit kan je als nagelbijter misschien ook wel overhalen om snel met het nagelbijten te stoppen zodat je snel kan stoppen met het gebruiken van Raylex.


Om je te helpen in het proces van het stoppen met nagelbijten, bestaat er ook een Raylex-app die je kan downloaden. Deze herinnert je er dagelijks aan dat je de Raylex pen moet gebruiken. Ook op het einde van de dag krijg je een melding met de vraag of je die dag wel braaf bent geweest en hoeveel keer je die dag op je nagels hebt gebeten. Wel een leuk pluspuntje als je 't mij vraagt!Don't forget to love & smile today!
Love, AnneliesCONVERSATION

0 reacties:

Post a Comment

Double tap