Zijdezachte huid in de winter


Deze week merkte ik het al. Mijn droge huid komt weer boven van zodra de dagen terug kouder worden. Elke winter zoek ik dan ook hét product dat mijn huid er terug bovenop helpt en terug zacht maakt. Ook voor deze winter heb ik mijn holy grail gevonden: de nieuwe producten van de DermaSpa Goodness lijn van Dove. 


Dove lanceerde enkele weken terug vier nieuwe, effectieve en luxueuze gamma's, elk ontworpen voor andere huidtypes, beauty benefits en verwenbehoeften:

de Goodness lijn om de huid optimaal te hydrateren

de Uplifted+ lijn om de elasticiteit en stevigheid van de huid te herstellen

de Youthful Vitality lijn om de rijpere huid opnieuw veerkrachtig te maken

de Summer Revived lijn om een gehydrateerde, zongebruinde huid te krijgen

Zelf heb ik twee producten uit de Goodness lijn die perfect zijn om mijn huid tijdens de koude winterdagen opnieuw een boost te geven en te hydrateren.


Als eerste gebruik ik de Goodness Body Lotion. Deze combineert omega olie met Cell-Moisturisers die in de kern van de huidcellen actief zijn en zorgen voor een fluweelzachte, egale en stralende huid. Deze body lotion is speciaal ontwikkeld voor de droge huid. 


De bodylotion heeft een zachte textuur die makkelijk uit te wrijven is en je snel zal afhelpen van die droge huid. De Goodness lijn kenmerkt zich door een gesofisticeerd parfum bestaande uit een mix van romige vanille, rijpe kokosnoot en muskus naast frisse citrus, verkwikkende gember en fruitige toetsen van appel gecombineerd met een verfijnd boeket van fresia en frangipani. I know, een heleboel geuren samen, maar de geur is gewoon héérlijk.


Naast mijn lichaam zijn mijn handen het grootste slachtoffer van de koude. Ook zij verdienen regelmatig een kleine verwenbeurt zodat ze terug zacht aanvoelen. Hier zorgt de Goodness Hand Cream zeker en vast voor. Deze handcrème heeft dezelfde magische krachten als de body lotion en geeft je dus een fluweelzachte, egale en stralende huid. Deze handcrème zat de voorbije week al standaard in mijn handtas!Welk product gebruik jij in de winter om je huid zijdezacht te houden?

Don't forget to love & smile today!
Love, Annelies
CONVERSATION

8 reacties:

 1. Die handcreme moet ik sowieso proberen! M'n handen zijn ook altijd het eerste slachtoffer van het koude weer. Sowieso vind ik de cremes van Dove (bijna) altijd super ^^

  x Aurélie

  ReplyDelete
  Replies
  1. Zeker eens de moeite om mee te nemen wanneer je nog eens in het Kruidvat bent ;)

   Delete
 2. Ik heb ook al gemerkt dat mijn huid nog niet echt klaar is voor de winter. Dove is altijd mijn partner in crime op koude dagen. Handcrème gebruik ik van Qiriness. Deze crème trekt supergoed in en ruikt heerlijk! Xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nog niet uitgeprobeerd, maar klinkt als een goede handcrème! Dove is ook altijd mijn partner in crime tijdens de wintermaanden :-)

   Delete
 3. Deze lijken me echt wel fijn! Ik gebruik graag body butters van The Body Shop en qua handcrèmes zijn die van L'Occitane mijn favoriet :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ben ook wel fan van hun body butters! En heb al vaak gehoord dat de crèmes van L'Occitane zo goed zijn, die moet ik misschien ook maar eens proberen :)

   Delete
 4. Klinkt goed, ik zou ook voor deze lijn gaan denk ik. Voorlopig heb ik nog enkele bodybutters staan die op moeten :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Bodybutters zullen je huid zeker en vast ook wel beschermen tegen de koud ;-)

   Delete

Double tap