Een bruin tintje in de winter


Mijn mooie gebruinde huid die ik in september na twee weken in Turkije had, is jammer genoeg al ver te zoeken. De laatste jaren ben ik dan ook grote fan van zelfbruiners die mij toch een gezond kleurtje geven in de winter. Ik probeerde al eerder een lotion en een mousse uit van St.Tropez en deze keer is de zelfbruiner van Curasano aan de beurt. Benieuwd naar mijn ervaring?


Curasano is één van de sponsors van Miss België. Dankzij Curasano hebben de kandidates van de missverkiezing dus altijd een mooie gebruinde huid wanneer ze op het podium verschijnen. Dan kan Curasano niet slecht zijn, toch? Samen met de spray kreeg ik een grote handschoen en een mini handschoen opgestuurd, speciaal voor het gezicht. Daarnaast kreeg ik ook een kaartje met de duidelijke instructies over hoe je het product moet aanbrengen.


Oké, eerst mijn huid even scrubben en ik ben er helemaal klaar voor. Meteen op mijn huid sprayen zie ik niet meteen zitten - kan toch niet makkelijk zijn als het allemaal in je haar belandt? -, dus kies ik toch voor de handschoen. Even wat product spuiten op de handschoen en dan gelijkmatig aanbrengen. As easy as that! Echt, makkelijker dan dit kan niet. Hieronder zie je het resultaat van één laagje, vlak na het aanbrengen getrokken. Misschien dat je op de foto niet meteen een wereld van verschil ziet, maar het geeft je echt wel een prachtig gebruinde huid. Zonder vlekken. Zonder strepen. Hallelujah, mijn nieuwe favoriete zelfbruiner is geboren!


Heb jij deze zelfbruiner al eens uitgeprobeerd? 


Don't forget to love & smile today!
Love, Annelies


CONVERSATION

8 reacties:

 1. Ik heb er al heel wat uitgeprobeerd, maar nog nooit met een echt mooi resultaat. Behalve mijn spraytan, die vond ik best goed gelukt! Dit ziet er best goed uit, maar ik hou het denk ik maar bij mijn wit vel ;)

  Liefs,
  Marlies - Golden Mirrors & Pink Bows

  ReplyDelete
  Replies
  1. Een product vinden dat een natuurlijk, mooi resultaat geeft is echt niet makkelijk te vinden hé… I know! Haha ja, sommige momenten ben ik ook wel tevreden over mijn witte huid, maar soms wil ik toch eens even een beetje bruiner zijn ;)

   Delete
 2. Deze heb ik nog niet gebruikt!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Misschien eens proberen voor de feestdagen? :-)

   Delete
 3. Deze heb ik ook, super fijn is die, heb wel een andere handschoen

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ik heb ook verschillende handschoenen, maar deze is toch iets steviger wat ik wel aangenaam vind!

   Delete
 4. Mooi resultaat! Zou ik eigenlijk ook eens moeten aanschaffen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Zeker eens doen! Misschien een ideetje voor de feestdagen? ;-)

   Delete

Double tap