Hellofresh ontbijtbox


HelloFresh is een concept dat ik steeds bekender zie worden, terwijl ze nog maar enkele maanden geleden naar België kwamen. Een tijdje terug testte ik mijn eerste Hellofresh box waarmee ik in totaal drie gerechtjes kon klaarmaken. Deze keer probeerde ik eens iets anders en bestelde ik de ontbijtbox waarmee ik in totaal 5 keer ontbijt kon maken.


Dit is ongeveer hoe zo'n Hellofresh box eruit ziet. Je krijgt op een afgesproken dag en tijdstip een enorme doos thuis geleverd die propvol verse ingrediënten zit. Hierbij krijg je dan ook enkele recepten mee die je de komende dagen kan maken met de ingrediënten uit de doos. Super handig als je graag eens iets anders wil uitproberen dan je dagelijks ontbijt.


Als eerste receptje - waarvan de ingrediënten er twee keer in zaten om het twee keer als ontbijt te eten - kreeg ik alle ingrediënten voor deze halfvolle kwark met fruit en muesli. Hierbij staan telkens alle hoeveelheden die je nodig hebt, welke allergenen dit kan bevatten en welke voedingswaarden hierin zitten. Wel eens leuk om goed te weten wat je eigenlijk aan het eten bent en waar het goed voor is! 


En tadaaa, dit is hoe mijn eerste ontbijtje eruit kwam te zien. Een goed gevuld ontbijt, dat zeker. Ik schreef al een artikel én maakte een filmpje (!) van dit ontbijt dat je zeker moet bekijken als je dit zelf ook eens wilt maken.


Het tweede ontbijtje - waarvan ook hier de ingrediënten er twee keer in zaten om het twee keer als ontbijt te eten - waren Zweedse crackers met kaas en jam. Op het eerst zicht leek dit niet veel speciaals te zijn, want dit lijkt eerder een normaal ontbijt te zijn. Toch probeerde ik dit receptje eens uit - wat eigenlijk niet veel meer was dan de crackers te besmeren met confituur en beleggen met kaas - en vond ik het eigenlijk nog niet zo slecht. Zelf had ik nog nooit de Zweedse crackers geprobeerd en in combinatie met de confituur vond ik het wel een lekker ontbijtje dat nét iets anders is dan wat je gewoon bent. 


Als laatste receptje kreeg ik alle ingrediënten voor een ontbijtkoek met appel en havermout. Het recept op zich leek mij meer iets als een ontbijtje voor in het weekend als je wat meer tijd hebt. Deze ontbijtkoek neemt toch wel een goed uurtje in beslag om te maken, iets waar ik 's ochtends toch niet veel tijd voor heb.


Dit was voor mij wel een héél uitgebreid ontbijt aangezien de ontbijtkoek 50 minuten in de oven moest vooraleer die klaar was. Toch is het zeker de moeite om deze eens te maken want deze was echt lekker. Volgende keer zou ik er misschien nog een extra appel aan toevoegen om het iets minder droog te maken, maar de smaken zaten zeker goed. Ook hiervan schreef ik al een artikeltje en een filmpje (!) dat je zeker eens moet opzoeken als je het ook wil uitproberen.


Naast al deze ingrediënten zaten er in de Hellofresh doos ook nog 4 versgeperste fruitsappen, ideaal voor onderweg of om te drinken bij de ontbijtjes. Extra pluspunt! Conclusie? Wanneer je de maaltijdbox van Hellofresh zou bestellen, zou ik je zeker aanraden deze ontbijtbox erbij te bestellen om eens uit te proberen ;-). Smakelijk eten!


Don't forget to love & smile today!
Love, Annelies


CONVERSATION

2 reacties:

  1. Wat een ontzettend leuk concept. Zo tof om aan de hand van een box allerlei verschillende ontbijtjes te proberen. Het ziet er ook nog eens ontzettend lekker en gezond uit allemaal <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Inderdaad echt een leuk concept, zo ontdek je weer eens nieuwe receptjes! Dankjewel Svenja :-)

      Delete

Double tap