Mijn duurste palette ooit!


Ja hoor, mijn eerste échte high-end make-up aankoop is gebeurd… Tenzij je mijn Naked Palettes van Urban Decay ook meerekent als high-end? Anyway, het is alleszins mijn eerste eyeshadow palette dat ik uitprobeerde van Guerlain. Dit is één van de merken dat echt de mooiste en meest kwaliteitsvolle producten heeft. Kijk je even mee naar dit palette?


Dit is het vierkleurig palette in '19 Les Cendrés'. Een echt pareltje om naar te kijken als je het mij vraagt.


Het heeft een blinkende, gouden omhulsel, typerend voor de Guerlain producten. Dit geeft het palette meteen een erg luxueuze uitstraling. Daarbij krijg je ook een zacht zakje om het palette in te bewaren en het omhulsel te beschermen.


Et voilà… Hoe prachtig ziet dit er niet uit? De kleuren passen perfect bij mij: nude kleuren die je zowel overdag kan dragen voor een subtiele look als 's avonds voor een donkerdere avondlook. Ook de patroontjes in de oogschaduws zijn met zoveel precisie gemaakt dat ik de kleuren gewoon niet durf gebruiken! Het zou zo'n zonde zijn eens de patroontjes beginnen te vervagen.


In totaal zijn het dus vier kleuren: een lichte glimmende kleur, een oude roze kleur, een meer taupe kleur en dan nog een donker bruine kleur. Daarnaast zit er ook een kleine applicator bij voor on the go wat bij te werken.


Aaah, look how pretty! Dit soort close-ups laten mij helemaal wegsmelten. Ook het spiegeltje komt altijd goed van pas om onderweg even te checken of alles nog op z'n plaats zit. De oogschaduws hebben een goede pigmentatie zoals je hieronder kan zien. Deze kleuren zijn in één keer op mijn arm geswatched. Very pretty if you ask me!Ben jij fan van Guerlain?

Don't forget to love & smile today!
Love, Annelies


CONVERSATION

4 reacties:

 1. Wauw deze is mooi zeg!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja hé, echt een heel mooi product. Dankjewel! :)

   Delete
 2. Ik hou van make-up, en zeer nuttige post

  Helen | www.missydressesau.com

  ReplyDelete

Double tap