Mijn tip voor mooie sterke nagels


Mijn grootste verslaving als beautyblogger is toch wel nagellak verzamelen. Tot nu toe bestaat mijn collectie uit zo'n 100-tal lakjes uit alle kleuren van de regenboog. Je zal mij dan ook zelden zien buitenkomen zonder een kleurtje op mijn nagels. Gelukkig heb ik vrij sterke nagels die wel een stootje kunnen verdragen, maar natuurlijk blijft zoveel nagellak niet gezond voor je nagels.


Daarom is het belangrijk om je nagels extra verzorging te geven als je zo'n nailpolishaddict bent als ik. Ik geef toe, deze realisatie is nog maar recent in mij naar boven gekomen en hier voor heb ik mijn nagels dan ook wel serieus doen afzien. Sorry! Een tijdje terug probeerde ik deze Base Coat uit van Guerlain die mijn nagels beter zou moeten beschermen en herstellen.


Als mijn eerste high-end nagellakmerk kan dit wel tellen: de verpakking is gewoon zo elegant dat ik het daarvoor alleen al wou uitproberen. Ik heb deze nagellak sinds de zomer altijd onder mijn nagellak zelf aangebracht en vanaf de eerste keer merkte ik echt een enorm verschil. Oké, mijn nagels zien nog altijd af door zoveel nagellak te dragen, maar ik zie echt een verbetering. Mijn nagels voelen sterker aan én mijn nagellak blijft veel langer zitten dan voordien. Ik kan langer rondlopen met mooi verzorgde nagels die veel minder snel beginnen afbladeren. Topproduct als je het mij vraagt!


Van welk merk gebruik jij een base coat voor je nagels?

Don't forget to love & smile today!
Love, Annelies


CONVERSATION

4 reacties:

 1. Nu ben ik wel benieuwd, mijn nagels zijn de laatste tijd aan de beterhand maar ik vrees met de voorspelde kou dat dat snel weer minder zal worden

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ik moet ze in de winter ook beter beschermen dan anders hoor. Sinds ik deze base coat van Guerlain heb kunnen uitproberen, besef ik wel hoe belangrijk zo iets is!

   Delete
 2. Ik ga dit eens moeten proberen! Ik heb namelijk ook veel kleurtjes ;-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Als je je nagels ook regelmatig lakt zoals mij, is zo'n base coat zeker aan te raden :-)

   Delete

Double tap