Wat mijn droomhuis écht moet hebben


Licht, licht, licht. Het enige dat ik zéker wil hebben later. Voor mij is het heel belangrijk dat een woning veel zonlicht doorlaat, wat wil zeggen dat ik veel en grote ramen dus wel echt een must vind. En dan nog in het hele huis liefst. Ook het Scandinavische interieur met de combinatie van wit en houten elementen vind ik echt prachtig. Kijk je even mee naar hoe mijn droomhuis eruit mag zien?

Slaapkamer


De slaapkamer vind ik één van de belangrijkste plaatsen in een huis. Het is voor mij vooral belangrijk dat deze knus en gezellig wordt ingericht met een comfortabel bed. Zoals op deze foto zou het perfect zijn voor mij. En natuurlijk mag de dressing ook zeker aanwezig zijn later :-).

Woonkamer


Ook de woonkamer moet zeker genoeg ramen hebben zodat er voldoende zonlicht binnenkomt. Het liefst heb ik hier ramen van aan het plafond tot op de grond, maar dat is natuurlijk niet in alle soorten huizen of appartementen mogelijk. Als je zoals op deze foto een schuine wand hebt, dan komt een VELUX zeker van pas.

Badkamer


Dé plaats waar zonlicht het belangrijkste is? De badkamer. De beautyliefhebbers onder ons zullen dit zeker begrijpen wanneer je niet met de verkeerde kleur foundation over straat wil lopen. Ook hier zou ik kiezen voor de combinatie van wit met hout, voor een moderne en strakke look.

Keuken


Als laatste de keuken. Misschien is deze plaats wel de meest centrale plaats van het hele huis, aangezien wij toch wel (héél) graag eten en koken. Ook bij mij thuis merk ik dat de keuken de plaats is waar bijna het meeste tijd wordt doorgebracht met familie. De keuken mag voor mij dan ook zeker en vast genoeg zonlicht hebben.

Wat wil jij zéker hebben in je droomhuis?

Don't forget to love & smile today!
Love, Annelies

CONVERSATION

1 reacties:

  1. Ziet er prachtig uit! Het word dus een huis met een scheef dak zo te zien! ;) -x-

    ReplyDelete

Double tap