Zelfgemaakte chips: gezonde versie!

Toen ik deze week in een artikel las dat chips één van de meest ongezonde verslavingen is voor veel mensen, gaf me dit meteen een idee voor een filmpje. Zelf moet ik toegeven dat ik ook wel een kleine verslaving heb voor al wat zout is. Ook al kennen de meesten mij als een Nutella-en-andere-chocolade-dingen-verslaafde, toch kan je mij altijd net iets meer plezieren met frieten of chips. Nu november voor mij toch wel de maand is waarin ik extra moeite wil doen voor een gezonde lifestyle - lees: na 4 jaar al 7 keer gaan lopen (!) én elke dag gezond eten - dacht ik dat het geen slecht idee was om zelf een gezonde versie te maken van mijn verslaving.


Probleem numéro uno: chips. Met gemak kan ik hier gerust een hele pak van opeten als je me gewoon laat doen. Ik heb wel het geluk dat ik veel kan eten zonder ervan bij te komen, maar natuurlijk blijft het voor iedereen héél ongezond om zo'n chips-vreetmoment te houden. Ik probeer deze maand goed op mijn eten te letten en ik heb de voorbije weken al heel gezond kunnen eten, maar toch komt er af en toe een drang op om chips te eten. Om toch een beetje toe te geven aan mijn drang, besloot ik dan maar zelf eens gezonde chips te maken.


Natuurlijk moest ik dit probeersel met jullie delen en heb ik er meteen een filmpje van gemaakt. Benieuwd of het gelukt is?


Don't forget to love & smile today!
Love, Annelies


CONVERSATION

2 reacties:

  1. Oeh yum! Zelf doe ik wel eens andijvie op een ovenplaat, beetje kruiden erop en dan in de oven tot het klein en knapperig is. Lijkt ook net chips!

    ReplyDelete

Double tap