Cadeautip: mini-parfum!


Aaaah, nog twee weken en het is alweer kerstmis! Hoog tijd om werk te maken van al de kerstcadeaus dus. Voor het eerst in jaren ben ik eens niet last minute begonnen aan mijn christmas shopping en heb ik zo goed als alle cadeautjes al ingeslagen voor dit jaar. Wel heb ik op het Ici Paris XL event een héél leuke cadeautip gevonden voor iedereen die nog snel op zoek is naar een leuk cadeautje waar je iedereen blij mee kan maken.


Let me introduce you to Reload! Zelf vind ik het vinden van parfum écht geen makkelijke opdracht en ik heb dan ook wel al eens een dure parfum meegenomen waarvan het mij na een week gebruiken meer misselijk maakte dan me goed deed voelen. Om zo'n miskopen te voorkomen in de toekomst, heeft Reload deze navulbare mini-spray op de markt gebracht. Voor een parfumvulling betaal je slechts 5 euro waarbij je de 5 euro terugkrijgt als je nadien de fullsize parfum aankoopt. Het is simpel: je koopt in de parfumerie een mini-spray, kiest er één of meerdere mini-parfums bij uit en testen maar! Zo kan je met een sample uitproberen of die parfum echt bij jou past. Ik testte alvast de parfum voor mannen en vrouwen uit van Hugo Boss. Twee héérlijke geuren! 


Daarnaast zit er standaard bij de Reload mini-spray een lege vulling bij die je kan vullen met de parfum die je al hebt. Zo kan je altijd een beetje van je lievelingsparfum meenemen in je handtas. En er is meer! Speciaal voor de feestdagen kan ik jullie een kortingscode meegeven voor een gratis parfumsample die geldig is tot 18 januari 2016. Wat je juist moet doen voor gebruik te maken van deze feestkorting?

  • Surf naar www.byreload.com
  • Kies een Reload mini-spray en één of meerdere parfumvullingen
  • Voeg die toe aan je winkelmandje
  • Voer de promotiecode R1HHEU7t in als couponcode
  • De 5 euro korting zal automatisch afgetrokken worden van de totaalprijs!

Zeker een superleuk cadeautje voor dit jaar onder de kerstboom te leggen. Met een lekkere parfum kan je iedereen plezieren, toch? :-)

Don't forget to love & smile today!
Love, AnneliesCONVERSATION

1 reacties:

Double tap