Outfits: tijdens en na de feestdagen!

De zomer lijkt nog maar net achter de rug - ook toen schreef ik al over mijn favorieten van Esprit -  of de feestdagen staan al voor de deur. Nog minder dan een maandje wachten en we zitten alweer met onze voetjes onder tafel gezellig met familie bij te kletsen. De feestdagen zijn voor mij altijd een periode om naar uit te kijken vol lekker eten, gezelligheid en cadeautjes. Elk jaar heb ik verschillende kerstfeestjes om naartoe te gaan, dus heb ik redenen genoeg om mezelf te trakteren op (meerdere!) leuke outfits. Bij Esprit vind ik altijd wel iets naar mijn zin. Kijk je even mee wat ik bij hen gevonden heb?


59,99 euro                                    79,99 euro                                    89,99 euro

Ook dit jaar zien we opnieuw de klassieke kleur terugkomen: classy zwart. Een kleur waar je nooit de mist mee ingaat en dat altijd chique staat. Als eerste koos ik een zwarte jersey jurk met opstaande kraag en strik uit. Deze jurk heeft een smalle, accentuerende en getailleerde snit met een lange rits op de rug. De combinatie van het sjaaltje met de fijn glanzende look en de zachte touch geeft het een chique uitstraling. 

Het tweede jurkje is een elastische, jersey jurk met gebloemde kant die het bovenstuk accentueert. Het heeft een smal, getailleerde en nauwsluitende snit met een transparant deel onder de hals. Kant geeft altijd een specialere touch aan een kleedje vind ik. 

En wat kan er nooit genoeg zijn - buiten een overvloed aan eten of course - tijdens de feestdagen? Juist ja, bling bling! Dat is dan ook waarom dit jurkje een plaatsje heeft gekregen in mijn top 3. Dit jurkje trok meteen mijn aandacht door de pailletten en kralen rond de hals. Geeft meteen een extraatje aan je hele outfit, toch?

79,99 euro                                    59,99 euro                                 69,99 euro

Maar wat is er beter dan knus thuis te bekomen na een hele avond feestvieren tussen de drukte van familie en vrienden? Die momenten vind ik pas écht genieten. Het liefst zou ik dan ook met zoveel mogelijk zachte dekentjes en kussentjes rond me heen in de zetel liggen en gewoon genieten van een kop thee. Ook hiervoor kan je bij Esprit wel iets leuks vinden om op zo'n momenten te dragen.

Voor mij zijn er deze winter 3 echte trends: dikke wollen truien, poncho's en coltruien. Et voilà, die vind je alle drie in hun collectie. De beige wollen trui is een lang model dat gemakkelijk aan te trekken is en erg comfortabel zit. Ook de poncho ziet er super zacht en warm uit. De kleur geeft meteen een vrolijkere tint aan het kledingstuk. De laatste licht taupe coltrui is naast heerlijk zacht en warm ook lichtjes getailleerd. De grote, wijde col vind ik fantastisch in de koude winterdagen zodat je hele lichaam buiten je gezicht volledig bedekt is.

Welk item zou jij kiezen uit deze 6?

Don't forget to love & smile today!
Love, Annelies
CONVERSATION

7 reacties:

 1. Jaaa ik ben zo blij dat december weer van start gaat. Vind het zo leuk om mij mooi te kleden voor de feestdagen. Een klassiek zwart jurkje is echt mijn favoriet. Maar een lekkere dikke trui is natuurlijk ook een must wanneer het koud is!

  ReplyDelete
 2. Die laatste trui is echt super mooi!

  ReplyDelete
 3. Doe mij maar de poncho! ^^

  ReplyDelete
 4. Ik vind het derde kleedje erg leuk!

  ReplyDelete
 5. Oh zo'n warme zachte trui of poncho is echt zalig! Die veel te hoge pumps uit, speldjes uit je haar en zalig relaxen. Ja dat zie ik alweer zitten haha ;)

  Liefs,
  Marlies - Golden Mirrors & Pink Bows

  ReplyDelete
 6. Die laatste trui is echt super mooi!

  ReplyDelete
 7. Vooral die laatste trui vind ik heel erg mooi.
  maar ik ben dan ook wel helemaal gek van truien haha

  ReplyDelete

Double tap