Burgundy nails


Als er iets is dat ik in overvloed heb, dan is het wel nagellak. Misschien komt het omdat ik gezegend ben met lange, sterke nagels dat ik ook steeds de drang heb ze extra mooi te maken? Geen idee, maar het feit dat ik er bijna een 100-tal heb staan pronken in een speciale nagellakkast staat vast. Ik was dan ook heel blij toen ik voor het eerst een ProNails lakje kon toevoegen aan mijn collectie. Na er heel wat positieve dingen over te lezen, was ik wel eens benieuwd naar de kwaliteit van hun producten.


Ik probeerde de wijnrode kleur in 'New Icon' uit tijdens de feestdagen. De perfecte kleur die aansluit bij de hele burgundy-trend van deze herfst en winter. Ook ik ben helemaal verliefd op die donkerrode kleur. ProNails kwam rond de feestdagen uit met een nieuwe collectie 'Be Iconic' met drie rode nagellakjes waaronder ook nog 'Must have Red' en 'Irresistable Charm'.


Kort gezegd: ik ben fan! Het lakje brengt gemakkelijk aan, smeert mooi en egaal uit en dekt goed met één à twee laagjes. Mijn nagels zagen er holiday-perfect uit voor een hele week lang!


Don't forget to love & smile today!
Love, Annelies


CONVERSATION

0 reacties:

Post a Comment

Double tap