Een egalere teint met Vichy


Hier is hij dan… Mijn eerste beauty-artikeltje van 2016! Dit keer testte ik een product uit van Vichy, de Normaderm BB Clear. Meteen de allereerste keer dat ik een product van Vichy uitprobeerde. Aangezien de verzorgingsproducten van Vichy gericht zijn op verschillende huidtypen en inspelen op speciale huidbehoeften, was ik erg benieuwd of dit product zou werken voor mijn huid.


De Normaderm BB Clear geeft direct een egalere teint en heeft een langdurig matterend effect. De crème hydrateert de huid, houdt het glimmen onder controle en vermindert zelfs de onzuiverheden door middel van actieve ingrediënten. Dit komt door het salicylzuur (2%) dat de crème bevat die zorgt voor een zichtbare vermindering van de onzuiverheden. De huid oogt na gebruik natuurlijk en stralend. De frisse geur zorgt voor een zuiver huidgevoel gedurende de dag.


Let's do the test! Bij het aanbrengen van het product op de huid, voelt het meteen zacht aan. De dunne textuur zorgt inderdaad voor een egalere teint die de onzuiverheden lichtjes wegwerkt. De crème smeert gemakkelijk uit, geeft een lichte dekking en oogt natuurlijk op de huid. De geur vind ik persoonlijk wel aangenaam, al zou ik bij een gezichtsproduct opteren voor een geurloos product.


Dit is een ideaal product voor vrouwen die niet veel dekking nodig hebben en van zichzelf al een vrij egale huid hebben. Ook vrouwen die een matte huid willen behouden doorheen de dag moeten dit product zeker eens proberen, aangezien het de glans op het gelaat controleert.


Don't forget to love & smile today!
Love, Annelies


CONVERSATION

0 reacties:

Post a Comment

Double tap