Verminder huidveroudering met Filorga


Huidveroudering is iets waar ik - als 22-jarige - misschien nog niet teveel moet bij stilstaan, maar huidbescherming is en blijft belangrijk vanaf jonge leeftijd al. Onze handen zijn wellicht één van de eerste lichaamsdelen die tekenen van veroudering laat zien. Je handen moet je dan ook extra goed beschermen tegen alles waarmee ze te maken krijgen. Filorga heeft hiervoor een nieuw product op de markt gebracht dat speciaal ontworpen is om je handen én nagels te beschermen tegen huidveroudering.


Dit is de Hand-Absolute Hand & Nail Cream. Dit nieuwe verzorgingsproduct is erbij gekomen in hun gamma Skin Absolute Day en Night. De crème hydrateert intensief en dat voor meer dan 72u! Het bevat hyaluronzuur dat de huid voller maakt, collageen dat het een filler effect geeft, zeelelie-extract dat alle vlekjes wegveegt en een keratinebooster die de groei en sterkte van de nagels stimuleert.


Let's do the test! Bij het uitproberen van het handproduct merk ik meteen dat het inderdaad een volle, dikke crème is die mijn huid voedt. Het smeert gemakkelijk uit en ook de lichte rozengeur vind ik persoonlijk heerlijk. Na enkele uren voelen mijn handen nog steeds zachter aan dan anders. Deze handcrème kan ik dan ook zeker aanraden als je je handen en nagels beter wilt beschermen tegen koude, warmte en veroudering. Zachte handjes gegarandeerd!

Filorga Hand Absolute - 19,90 euro 
(te koop bij Ici Paris XL en bij de apotheek)

Don't forget to love & smile today!
Love, Annelies


CONVERSATION

0 reacties:

Post a Comment

Double tap