Where have I been?

Okay guys, ik heb wel wat uit te leggen als ik zie hoelang het laatste artikel al geleden is. Een maand zonder artikels is in de geschiedenis van Love & Laughter nog eerder voorgevallen, maar voor alles een eerste keer zeker? Zo lang niets uploaden is niet van mijn gewoonte en daar heb ik dan ook een goede reden voor gehad.Thesis

Oh man, wat een lange en vermoeiende opdracht was dit. Ik begreep nooit waarom studenten een jaar nodig hadden voor één opdracht te schrijven. Dan moet je je toch vaak vervelen, dacht ik. Niet dus. Dit jaar mocht ik het zelf ervaren hoe het is om als laatstejaarsstudent een thesis te schrijven. Door mijn gepersonaliseerd traject kreeg ik dan nog eens te horen dat ik mijn thesis moest schrijven in drie maanden tijd. Dat zou me wel lukken in die periode, dacht ik eerst. Na enkele weken besefte ik dat ik zo'n thesis toch wel serieus had onderschat. Uiteindelijk heb ik bloed, zweet en tranen gelaten om mijn thesis op tijd af te krijgen in drie maanden tijd. Na veel gevloek en dag en nacht te schrijven is het mij gelukt om begin januari een definitieve versie in te dienen. Deze week krijg ik te horen of ik mijn diploma heb behaald of niet. Het blijft spannend tot de laatste minuut!

Feestdagen

De deadline voor mijn thesis kon niet slechter vallen: vlak na de feestdagen. Deze periode is bij ons altijd heel erg gevuld met feestjes: elk jaar worden mijn vriend en ik wel op een 10-tal feestjes verwacht op twee weken tijd. Slechte timing zo vlak voor mijn thesisdeadline. Die kerst- en nieuwjaarsfeestjes zijn wel een soort verplichting waardoor ik hier veel tijd heb aan verspild. Langs de andere kant waren de feestjes dan weer dé perfecte ontspanning tussen al het stressen door. De feestdagen heb ik overdag uitgebreid kunnen vieren, terwijl er 's nachts werd verder gewerkt aan mijn thesis.

Citytripjes

De laatste weken van 2015 stonden bij ons ook in het teken van citytripjes maken. Ik had een citytrip geregeld naar Berlijn, mijn vriend had een citytrip geregeld naar Düsseldorf. Allebei als verrassing voor elkaar. Twee mooie steden die zeker de moeite zijn om eens te bezoeken! Berlijn is een prachtige stad op zich, terwijl Düsseldorf ideaal is om een winters weekendje door te brengen in ultieme kerstsfeer. De stad is in december gewoon één grote kerstmarkt! Misschien maak ik nog wel een aparte blogpost over onze citytrip-avonturen.

Relaxen

Je hoort het al, de voorbije weken en zelfs maanden waren enorm stressvol voor mij. Tijdens die maanden ben ik ook één keer per week blijven werken als jobstudent. De combinatie van mijn thesis, werken en de feestdagen hadden duidelijk zijn tol geëist. Toen ik mijn thesis had ingediend, dacht ik dat ik er meteen terug zou invliegen met het bloggen en video's maken. Uiteindelijk was al mijn energie gewoon helemaal op. De voorbije twee weken heb ik dan eigenlijk, buiten elke week te gaan werken, ook niets anders gedaan dan gewoon gerust. Ik voelde dat het hoognodig was om even een rustpauze in te lassen.

De voorbije dagen is de blogkriebel stilaan teruggekomen. Ik heb er weer zin in! Vanaf nu kunnen jullie terug artikels én filmpjes verwachten. Een aantal producten liggen al een tijdje te wachten op een review en mijn hoofd ontploft van de ideeën voor leuke filmpjes. I'm back!

Don't forget to love & smile!
Love, AnneliesCONVERSATION

1 reacties:

  1. Ben blij dat je je deadline nog gehaald hebt en hopelijk ben je geslaagd! :) Ik heb in principe ook een jaar om mijn thesis te schrijven, maar afgelopen semester was super druk met veel opdrachten voor bedrijven en werkcolleges, waardoor ik nog bijna niet heb kunnen werken aan mijn thesis. Volgend semester zal dus ook even stressen zijn en het bloggen zal waarschijnlijk ook op een laag pitje komen te staan.

    ReplyDelete

Double tap