Gratis dagje sauna met Palmolive!

Mijn favoriete ontspanning? Wellness. Dit is voor mij dé ultieme manier om volledig te relaxen en gewoon te genieten van de rust. Zelf vind ik het heel belangrijk om af en toe een dagje wellness in te plannen samen met mijn vriend om te bekomen van de stressvolle werkweek.


Er zijn al bepaalde wellnesscentra waar we onszelf vaste klant kunnen noemen, maar toch ontdekken wij graag nieuwe locaties waar we de sauna's kunnen gaan uittesten. Nu heb ik onlangs een geweldige actie ontdekt van SpaOnline in samenwerking met Palmolive waardoor je gratis naar de sauna kan gaan. Echt een heel leuke actie als je zoals ons graag regelmatig eens een saunabezoekje brengt!

Wat moet je doen? Twee doucheproducten van Palmolive kopen, je favoriete sauna uitkiezen via www.spaonline.com, een datum reserveren, de barcode van de producten invullen als kortingscode et voilà! Je krijgt meteen een gratis tweede toegangsticket tot een sauna naar keuze.

Via SpaOnline, Nederlands grootste saunaboekingswebsite, kan je vouchers bestellen voor een spa naar keuze. Deze voucher krijg je meteen opgestuurd en kan je dan zonder problemen afgeven bij de sauna die je gekozen hebt. Ik ging reeds naar Thermae 2000 via een voucher van SpaOnline en ik was er toen heel tevreden over. Zeker de moeite waard als je toe bent aan een dagje ontspanning!

Concreet? Koop nu 2 Palmolive doucheproducten bij Jumbo en krijg het 2e kaartje voor een saunabezoek gratis via SpaOnline.com. Zo kan je met twee van een sauna genieten voor de prijs van één. De actie is maar beperkt geldig, dus wees er snel bij!

Don't forget to love & smile today!
Love, Annelies


CONVERSATION

4 reacties:

 1. Wat een leuke actie!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vond ik ook, daarom dat ik dit zeker wou delen met jullie :-) Dankjewel Ilse!

   Delete
 2. ooh, keileuke actie!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja hé, zeker gebruik van maken! ;-)

   Delete

Double tap