Event: Clouds of Fashion Show III


Het is intussen al even geleden, maar met veel plezier ging ik vorige maand naar de Clouds of Fashion Show in Antwerpen waar de nieuwe COF Lentecollectie 2016 werd voorgesteld. Clouds who? Clouds of Fashion is de winkel van de 23-jarige Laurentine van Landeghem die het laatste jaar een vaste waarde werd in de Nationalestraat in Antwerpen. Haar betaalbare COF-items met een tikkeltje glam vallen in de smaak bij menig fashionista én bij vele BV's. Op zaterdag 26 maart kreeg ik de kans om als VIP gast naar hun derde modeshow te gaan. Er waren zo'n 1850 modeliefhebbers, dus ik verwachtte op voorhand al een héél groots evenement.


Elke COF-modeshow kan je je verwachten aan een prachtig event met talrijke standjes waar je leuke accessoires en musthaves kan kopen. Dit jaar was alles in het thema van bloemen en werd het hele event omgetoverd tot een flowergarden. Alles werd versierd met bloemen en roze details. Echt een paradijs voor alle 1850 fashionista's die er rondliepen. Voor en na de modeshow kreeg je de kans om rond te kijken bij de meer dan 50 merken waaronder de hoofdsponsors Mazda en Otentic Parfums, de nieuwe producten te ontdekken en ook zelf leuke items te scoren.


Dat Clouds of Fashion in trek is big menig modeliefhebster werd die dag nog maar eens duidelijk toen er zich een uur voor het begin van het event al een lange, fleurige rij dames vormde. Iedereen had zijn mooiste outfit aangetrokken voor hét fashion event van het jaar. Onder de aanwezigen waren ook meerdere BV's aanwezig zoals Laura Tesoro, Danira Boukhriss, Miss België 2016 Lenty Frans, Zoë van Gastel, enkele Pink Ambition-girls en nog velen meer. 


Om 20 uur ging de modeshow van start die vol verrassingen zat. Echt een aanrader! Nadien konden 500 gelukkigen die een speciaal ticket hadden als eerste de nieuwe collectie aankopen in één van de drie COF-winkels in de flowergarden. Naast de verschillende merken die aanwezig waren, kon je je ook gratis laten maquilleren, coifferen en zelfs tatoeëren! De COF-show werd afgesloten met een afterparty waarna iedereen naar huis ging met een goedgevulde goodiebag. 


Tijdens het hele event nam ik zelf een kleine camera mee om een groot deel van de modeshow en ook enkele sfeerbeelden van de flowergarden te maken. Enjoy!


Ik kan nu al niet wachten tot de volgende show! 

Heb jij al eens iets gekocht bij Clouds of Fashion?

Don't forget to love & smile today!
Love, Annelies

CONVERSATION

1 reacties:

Double tap