Personal update!

First things first... I'm still alive! Hoewel het intussen een maand geleden is dat er nog een nieuw artikeltje verscheen op Love & Laughter, mogen jullie gerust zijn dat ik nog steeds aanwezig ben achter de schermen. Mijn artikeltje over het geweldige Clouds of Fashion event bleek voor een aantal weken mijn laatste blogpost te zijn. Inmiddels zijn we al een tijdje verder en ben ik jullie wel een kleine persoonlijke update verschuldigd.


In januari mocht ik na 4,5 jaar mijn diploma in ontvangst nemen - hoera! -, maar die blijdschap sloeg al snel om in frustratie toen mijn zoektocht naar een job begon. Hierover heb ik mijn hart al eens gelucht bij jullie in mijn vorige update. Maar goed, hier heb ik na 4 maanden eindelijk een einde aan kunnen maken en nu kan ik met zekerheid zeggen dat ik vanaf deze week bij de 'grote mensenwereld' hoor. Jawel, mijn laatste dagen als student met een enorme zee aan vrije tijd zijn geteld! Ik kan nog niet beloven hoe mijn blog de komende maanden zal evolueren - nu ik bijna meer tijd bij mijn collega's zal doorbrengen dan thuis -, maar ik ga alleszins proberen mijn blog niet te verwaarlozen. Teveel tijd, teveel moeite en teveel liefde heb ik hier ingestoken om een einde aan te maken aan mijn eigen plekje internet :-). 

Niet alleen het zoeken naar een job was de boosdoener om mijn blogplanning in de war te sturen, ook mijn welverdiende vakantie naar Gran Canaria enkele weken terug zorgde ervoor dat ik even een rustpauze nam. Heel blij dat ik nog een vakantie gepland had in het voorjaar, want waarschijnlijk was dit wel mijn laatste rustpauze voor de komende periode. Anyway, mijn batterijtjes zijn alleszins helemaal opgeladen voor de weken die eraan komen! 


De voorbije maanden waren ook op persoonlijk vlak nog eens vermoeiend door enkele gebeurtenissen die nog meer van mijn vrije tijd opeisten. Meer tijd bij familie zorgde weer voor minder tijd om te bloggen. Wel heb ik geprobeerd mijn Instagram zo goed mogelijk up to date te houden en ik merk dat dit de makkelijkste en leukste manier is om toch actief te zijn online. Voorlopig probeer ik vanaf nu elk weekend enkele artikeltjes vooruit te werken, maar wanneer dit toch niet zou lukken - want ja, mijn weekends zitten altijd propvol - kan je altijd mijn instagrampagina in het oog houden om te zien waar ik zoal uithang :-). 

PS: Wisten jullie dat ik sinds kort ook filmpjes post op Instagram? Ga het zeker eens checken! :-)

Don't forget to love & smile today!
Love, Annelies


CONVERSATION

0 reacties:

Post a Comment

Double tap