Dineren met een glaasje wijn!


Na het smullen van de originalbox, de veggiebox, de ontbijtbox en de Jamie Oliver-box was het tijd voor de nieuwste editie van Hellofresh: de wijnbox. Hoe handig is het om alle verse ingrediënten aan huis bezorgd te krijgen waarmee je heerlijke gerechten kan maken én je ook nog eens bijpassende wijn krijgt?Een gerecht smaakt altijd nog lekkerder met een goed glas wijn, toch? Maar als je amper tijd hebt om je boodschappen te doen, valt het niet mee om de juiste wijn bij je kookkunsten te bedenken. Daarom introduceert Hellofresh de Wijnbox waarbij je bij elk recept de juiste wijn wordt aangeraden. Ideaal voor de busy peeps onder ons! 


Iedere week worden twee mooie wijnen geselecteerd die perfect passen bij zowel de gerechten van de original, de veggie als de family box. De wijnbox bevat altijd een rode en een witte wijn en kan alleen besteld worden bij een maaltijdbox. Hellofresh vertelt je precies welke wijn bij welk gerecht gedronken kan worden met behulp van een speciaal icoontje op de receptenkaart.


De flessen wijn bevatten 375 ml, wat ongeveer drie glazen wijn zijn. Zo kun je bij het eten een wijntje drinken zonder daar een hele fles voor open te trekken. De wijnen komen uit Portugal, Spanje, Frankrijk en Italië, m.a.w. landen waar het klimaat optimaal is voor het kweken van de mooiste druiven. De wijnbox krijg je bij je maaltijdbox voor slechts 9 euro extra per week, inclusief bezorging. Zeker de moeite om eens te proberen!


De gerechten van deze week waren weer héérlijk waardoor ik ook enkele lichtjes jaloerse blikken kreeg van mijn collega's toen ze mijn lekkere lunches zagen :-). Van iedereen die geproefd heeft, kregen de gerechten een dikke 8 op 10. Zeker met de bijpassende wijn was het meer dan geslaagd!

Niet twijfelen en gewoon eens uitproberen is de boodschap ;-)

Don't forget to love & smile today,
Love, Annelies


CONVERSATION

0 reacties:

Post a Comment

Double tap