Mijn favoriete zelfgemaakte milkshake!


Mijn guilty pleasure van de laatste weken? Mijn overheerlijke, zelfgemaakte, supergemakkelijke aardbeimilkshake! De laatste weken heb ik mezelf al meerdere keren getrakteerd op een aardbeimilkshake en ook bij feestjes is het een aanrader om voor iedereen zo'n eentje te maken. Valt zeker en vast bij iedereen in de smaak!


Ingrediënten (voor 1 mason jar te vullen):

  • 200g aardbeien
  • 150g yoghurt
  • 100 ml melk
  • sap van 1/2 citroen
  • 2 eetlepels bloemsuiker
Allemaal in de blender, mixen & genieten!
Ik postte eender al een korte video van het recept op mijn Instagram en daar kreeg ik heel wat leuke reacties op. En terecht, want het is écht heerlijk. Probeer het zeker eens uit, want het is een grote aanrader!

PS: vergeet me niet te taggen op Instagram/Twitter als je het ook een keertje probeert :-)

Don't forget to love & smile today!
Love, Annelies


CONVERSATION

0 reacties:

Post a Comment

Double tap