Mijn tip voor nagelverzorging!


Als echte nagellakliefhebber - ja, intussen telt mijn collectie bijna 100 exemplaren - maak ik mijn nagels niet altijd even blij. Regelmatig moet ik een pauze inlassen en afstand nemen van de vele kleurtjes zodat mijn nagels even kunnen ademen. Dankzij ProNails kan ik mijn nagels nu extra goed beschermen met hun nieuw nagelserum.


Beschadigde, zwakke, breekbare en broze nagels kunnen nu verholpen worden en veranderen in lange, sterke nagels die stralen van gezondheid. Vital Nail Serum is een onderdeel van de vernieuwde Sopolish Protect & Peel behandeling van ProNails. Vanaf nu kan je immers genieten van prachtig gelakte nagels voor 2 weken lang, terwijl ze gelijktijdig beschermd én gevoed worden.


ProNails ontwikkelde dit product in de eerste plaats voor mensen met beschadigde nagels na jaren van het gebruiken van agressieve semi-permanente systemen. Hierdoor hebben ze zwakke, dunne, broze en droge nagels. Daarnaast hebben sommige dames van nature al erg zwakke en broze nagels. Ook klanten met gezonde nagels zullen met het Vital Nail Serum langere en sterkere nagels bekomen zoals ze nog nooit eerder hadden. Een echte aanrader!


Op vlak van kleur is ProNails een echte trendsetter in nagellakland. Regelmatig komen ze uit met nieuwe kleurtjes aangepast aan de seizoenen en de trendkleuren. Voor de lente werkten ze 6 nieuwe frisse kleuren uit die werken als een soort superfood voor je mood! Wetenschappelijk bewezen zouden deze 6 kleuren je humeur een flinke boost geven. Zelf probeerde ik enkele dagen de Pastel Kiwi, een mint kleurtje, uit en ik moet toegeven dat zo'n vrolijk, licht lentekleurtje mij inderdaad wel een happy gevoel geeft. Ik ben helemaal klaar voor de lente nu!


Heb jij de nagellak van ProNails al eens geprobeerd?

Don't forget to love & smile today!
Love, Annelies


CONVERSATION

0 reacties:

Post a Comment

Double tap