Nieuwe chocolade: Côte d’Or FRUIT


Eén ding waar je mij altijd voor mag wakker maken? Chocolade. In alle vormen en maten. 's Morgens begin ik de dag meestal met Nutella en 's avonds kan ik het vaak niet laten om nog een reep chocolade naar binnen te smikkelen. Met groot plezier las ik dan ook het persbericht van Côte d'Or - toevallig ook één van mijn favoriete chocolademerken - dat ze met nieuwe smaken op de markt kwamen.


Met veel plezier ontving ik mijn pakketje vol lekkers. Samen met de 4 nieuwe chocoladerepen kwam er ook bijpassend fruit mee in het pakketje en zelfs een mandarijnenboompje kon niet ontbreken, super leuk! Als je gek bent op chocolade en fruit, dan zijn de nieuwe chocoladetabletten van Côte d'Or jouw nieuwe ultieme guilty pleasure. De verrukkelijke combinatie van de intensiteit van pure Côte d'Or chocolade met de rijke, frisse toets van fruit zullen je smaakpapillen betoveren!


Liefhebbers van rode vruchten, exotische fruitsoorten zoals kokos, zurige sinaasappel of een zalige combinatie van passievrucht met mango komen allemaal aan hun trekken met de 4 nieuwe fruitsmaken van Côte d'Or. De chocoladetabletten bestaan uit één stuk met een doorlopende fruitvulling, zodat je zelf naar hartenlust stukjes kan afbreken. Ideaal om te delen, als je dat wil natuurlijk :-). De vulling bevat bovendien enkel natuurlijke kleurstoffen en aroma's die de smaak nog zoveel intenser maken. Een schot in de roos van Côte d'Or als je het mij vraagt!


Deze chocolade fruittabletten van Côte d'Or zijn vanaf nu verkrijgbaar in de supermark voor 2,55 euro elk!

Don't forget to love & smile today,
Annelies

CONVERSATION

0 reacties:

Post a Comment

Double tap