Pressdays Antwerpen 2016 (#2)

Net zoals in mijn eerste deel over de persdagen in Antwerpen, toon ik jullie vandaag weer graag wat ik nog allemaal gezien heb die dag. In de namiddag liep ik nog langs bij twee PR-bureaus én bij een prachtige modeshow. Kijk je even mee naar deel 2 van mijn persdagen in Antwerpen?

Pravda

Na PR Style en Global Image was Pravda het volgende PR-bureau dat aan de beurt was. Hier kreeg ik vooral veel nieuwe collecties te zien van leuke kledingmerken. Bij elk merk kreeg ik een uitgebreide uitleg waardoor ik enkele nieuwe merken leerde kennen. Hieronder zie je enkele sfeerfoto's van merken zoals Happy Socks, Eskimo, Auping, Women'secret, Aigle, Garcia, Omoda, Riani en Rodial. Nadien mochten we ook een zwarte doos kiezen van de Omoda stand waar telkens een leuke goodie in zat. 

Maison PR & Mojo

Tussen de PR-bureaus door ging ik ook even langs de modeshow van Maison PR & Mojo. De modellen showden verschillende items uit collecties van Dexters, Issey Miyake, Addmyberry, Selima Optique,… Hun modeshow ging niet zomaar door in hun showroom, maar voor deze gelegenheid werd de pop-up locatie The Lounge by Divani afgehuurd als eventlocatie. Een prachtig pand op de Vlaamse Kaai in Antwerpen waar deze modeshow perfect paste. 

MissPublicity

Als laatste stop van de dag ging ik ook nog even langs bij het Lifestyle Lab van MissPublicity. Oorspronkelijk hebben zij heel wat Nederlandse merken die zij graag in België komen voorstellen. Hier ontdekte ik leuke voedingsmerken waaronder HelloFresh waar ik intussen al de ontbijtbox met gezonde recepten, de originalbox en ook de box met Jamie Oliver van uitteste. Daarnaast ontdekte ik ook merken zoals Rooster & Wolf, Delmonte, Linwoods en Johnny Loco. 
Jammer genoeg was mijn dag na deze 5 events (deel 1 + deel 2) al zo vermoeiend, dat ik niet meer bij Marnix & Ally geraakt ben 's avonds. Toch was het een heel leerrijke dag. Bedankt aan alle PR-bureaus voor de uitnodiging en de leuke goodiebags!

Don't forget to love & smile today!
Love, Annelies


CONVERSATION

0 reacties:

Post a Comment

Double tap