Pressdays Antwerpen 2016 (#1)

Het is nooit te laat voor een artikeltje over de persdagen, toch? Of dat hoop ik alleszins, want intussen zijn er al enkele weken voorbijgevlogen sinds ik bij de persdagen in Antwerpen was. Mijn allereerste persdagen ooit, welteverstaan. Een hoop geplan, geregel, geloop - ja, ook in de regen - en gehaast… Zo zag mijn dag er ongeveer uit. Ik had me op voorhand goed georganiseerd: ik had een duidelijk overzichtje gemaakt van alle PR-bureaus waar ik wou binnenspringen en ook een planning die me tot op de minuut vertelde hoelang ik overal mocht blijven om overal toch even te kunnen binnenspringen. Toen ik zag dat mijn planning om 10u begon en om 19u stopte, vermoedde ik al dat het een laaaange dag ging worden... Vandaag laat ik jullie deel 1 zien: de PR-bureaus waar ik in de voormiddag ben langsgeweest. Kijk je even met me mee?


PR Style

Het eerste PR-bureau waar ik zeker even wou langsgaan, was PR Style. Met hun mooie merken kon ik niet anders dan hier even binnen te springen. Daar werd ik rondgeleid langs alle nieuwe lanceringen van verschillende merken zoals Manolo Blahnik, Otentic Perfumes, Kyboe!Watches, Rebel&Rose, Brita, Jarre Technologies, The Kase, Uriage,… De rondleiding werd nog veel beter gemaakt dankzij zelfgemaakte smoothies, warme Lackmans en kleurrijke macarons, hmm! Global Image

Global Image was het tweede PR-bureau waar ik een bezoekje aan bracht. Hier was ik aangenaam verrast door de leuke, originele merken die aanwezig waren en zich kwamen voorstellen aan pers en bloggers. Hier konden we niet alleen de Fall-Winter collecties bewonderen, maar konden we ook nieuwigheden ontdekken op het vlak van eco-fashion, een groen interieur en superfoods. Merken zoals Sweet Lemon, Hush Puppies, Pomax, Mme Bovary, Mii, Oolaboo, Munchies, Pronails en Mud Jeans kwamen hun collecties en nieuwe items voorstellen.

Dit waren de twee PR-bureaus die ik in de voormiddag een bezoekje bracht. Benieuwd naar waar ik die dag nog allemaal geweest ben? Zaterdag kan je deel 2 verwachten! Bedankt al aan PR Style en Global Image voor de uitnodiging! 

Don't forget to love & smile today!
Love, Annelies


CONVERSATION

0 reacties:

Post a Comment

Double tap