Mijn droominterieur

Yes guys, I'm still alive!


Het is hier een tijdje stil geweest… Héél stil. Als je mij volgt op instagram of twitter (@DpAnnelies) weet je dan ook wel dat ik het de voorbije drie maanden enorm druk heb gehad sinds ik mezelf bij de werkende bevolking mag rekenen. Lange werkdagen, korte avonden en véél te korte weekends zijn de oorzaak van het gebrek aan nieuwe artikels. De dagen zijn gewoonweg te kort vanaf je begint te werken.

Anyway, over naar de orde van de dag. Sinds ik werk - en de centjes binnenstromen, yaaay! -, en ik intussen al enkele jaren samen ben met mijn vriend, begint het toch wel te kriebelen om stilaan een eigen huisje te kopen. Nu werd het ons al snel duidelijk dat een zoektocht naar het perfecte plekje niet al te eenvoudig is. Mijn eisen zijn dan ook redelijk hoog en ik zal me niet zo snel ergens thuis voelen. 


Iets wat ik wél heel belangrijk vind, is licht. Dit is dé reden waarom ik voor een huis zou kiezen. Mijn numero uno als het gaat over wat er zeker moet zijn in een huis. Dit creëert weer meer ruimte en geeft je niet het gevoel opgesloten te zijn tussen vier muren. Licht kan je creëren op verschillende manieren. Je kan natuurlijk zorgen voor grote ramen, maar ook op zolder kan je zorgen voor meer licht dankzij een velux. Op het eerste zicht misschien niet meteen een modern element in huis, maar het kan echt een enorm gezellig effect geven!


Zelf ben ik ook een grote fan van een wit interieur. Hierdoor weerkaatst er meer licht doorheen je huis. Verf je muren dus wit en kies voor witte of lichte meubelen, zo creëer je weer meer licht in huis! Tegenwoordig zie je heel vaak het Scandinavische interieur verschijnen: houten vloer en witte muren. Prachtig gewoon, toch? Heel modern, strak en rustgevend. Net wat ik zoek in een toekomstig huis!


Daarnaast kan je best alle rommel in huis vermijden. Niet altijd even gemakkelijk, maar het helpt echt wel bij het creëren van meer licht. Vermijd alle overtollige spullen want dit laat de ruimte kleiner en somberder lijken.

Ik ben al volop bezig met mijn zoektocht naar een huis of appartement waar ik mijn interior-skills volledig op kan loslaten. De eerste keer verhuizen en alleen wonen, spannend!

Hoe ziet jouw interieur eruit? 

Don't forget to love & smile today!
Love, Annelies


CONVERSATION

0 reacties:

Post a Comment

Double tap