Kruidvat klantenkaart

Ein-de-lijk! Het is veruit de laatste winkel, maar eindelijk heeft ook Kruidvat haar eigen voordeelkaart.
Door de introductie van de Jouw Extra Voordeelkaart kunnen klanten vanaf vandaag in alle Kruidvat-winkels in België profiteren van extra voordeel. Bovenop alle aanbiedingen ontvangen klanten met een geactiveerde kaart persoonlijke aanbiedingen. Die zijn aangepast aan hun eigen interessegebieden en aankopen. Bovendien kunnen klanten met deze klantenkaart sparen voor gratis producten, extra korting en profiteren van exclusieve acties.


"Met de introductie van de Jouw Extra Voordeelkaart geeft Kruidvat de klantenkaart in België een vernieuwde invulling", meldt Gerard van Breen, algemeen directeur van Kruidvat. "Als voordeeldrogist vinden wij het belangrijk dat iedereen kan profiteren van onze aanbiedingen, met of zonder kaart. Daarom past onze extra voordeelkaart zo goed bij Kruidvat. Ons assortiment, de lage prijzen en de hoeveelheid aanbiedingen veranderen niet. De persoonlijke aanbiedingen komen bovenop de bestaande aanbiedingen."


De klantenkaart kan vanaf eind september in de Kruidvat-winkels opgehaald worden en vervolgens online geactiveerd worden. Bij het activeren van de kaart kunnen klanten aangeven of zij wekelijks of dagelijks wisselende persoonlijke aanbiedingen willen ontvangen. Voor elke euro die in een Kruidvat-filiaal wordt besteed, wordt bovendien 1 punt op de klantenkaart bijgeschreven. Hiermee kan worden gespaard voor gratis producten, extra korting op producten, korting op dagjes uit en een donatie aan een goed doel. Ook worden consumenten met een geactiveerde klantenkaart uitgenodigd voor speciale koopavonden en kunnen zij regelmatig gratis producten testen. Speciaal voor aanstaande ouders met een klantenkaart staat een tas vol met gratis producten voor baby's en mama's klaar.

Welke winkel mist volgens jou nog een klantenkaart?

Don't forget to love & smile today!
Love, Annelies


CONVERSATION

0 reacties:

Post a Comment

Double tap