New hotspot: Flâneur

Als er één ding is waar je me altijd voor mag wakker maken, dan is het wel pasta. Dat mag van mij elke dag op de menu staan. Sinds ik hoorde dat er een nieuwe pasta-hotspot in Antwerpen geopend is, ben ik enorm nieuwsgierig en sta ik te popelen om er zelf eens te gaan smullen. Fijnproevers van de Belgische bolognaise kunnen voortaan terecht bij Flâneur op het hippe Antwerpse Zuid. Het restaurant serveert drie Belgische varianten van de populaire klassieker: classic, met extra vlees of boordevol groenten… Wat mag het voor jou zijn?


Restaurant Flâneur tilt het bekende gerecht naar een hoger niveau. Een team van topchefs perfectioneerde de spaghetti bolognaise tot de ultieme Spaghetti Flâneur. In dit one dish restaurant zijn er drie sauzen: Classic, Chunky Ragu voor de vleesliefhebbers of Pomo voor de groentefans. Je favoriete saus in combinatie met verse pasta? Fastronomie zoals het hoort!

Pasta Bolognaise is één van de populairste gerechten die wij op een eigenzinnige Belgische manier klaarmaken. Ook ik zou een bordje spaghetti makkelijk elke dag kunnen opsmikkelen met veel smaak. Restaurant Flâneur blijft trouw aan die typisch Belgische bereidingswijze maar verheft het bordje 'comfort food' naar een 'fastronomisch' meesterwerkje door te werken met de beste ingrediënten en producten. Trouwens, geen perfecte bolognaise zonder een goed glas wijn dat per gerecht door het Flâneur-team geselecteerd werd.


Fastronomie biedt je kwaliteit tegen een kleine prijs. Die kwaliteit wordt doorgetrokken naar het interieur: verwacht je niet aan een eenvoudige, sobere zaak want het hypermoderne concept van restaurant Flâneur trok een warm, gezellig jasje aan. Denk aan stijlvol zwart in combinatie met donker hout en details in luxueus goud, zoals gouden eettafels en zwart behangpapier met fancy flamingo's.

Zin om binnenkort nog eens door 't Stad te flaneren? Vergeet dan zeker niet langs het hippe Antwerpse Zuid te passeren waar jouw tafeltje en favoriete bolognaise klaarstaan. Ik ga er binnenkort alleszins eens binnenspringen!

Zou jij hier ook graag eens gaan eten?

Don't forget to love & smile today!
Love, Annelies


CONVERSATION

0 reacties:

Post a Comment

Double tap