NIEUW: Magic of Brazil lijn


Maandenlang weinig tijd hebben voor bloggen zorgt voor een opeenstapeling van massa's douchegels. Tijd om te reviewen dus! Laten we beginnen bij het begin en even teruggaan naar de start van de zomer. Toen kwam Kruidvat met een nieuwe Spa Secrets uit: de roze Magic of Brazil lijn. Een tijdje terug schreef ik al over mijn ervaring met de eerste drie Spa Secrets lijnen. Vandaag vertel ik jullie meer over deze nieuwe felroze lijn!


Tijdens het douchen kan je je huid verwennen met de Shower Nectar (2,99 euro). Een ware traktatie voor de huid! De unieke olieachtige formule verandert in een glad schuim zodra je het mengt met water.


Meteen na het douchen heeft Kruidvat de redding tegen droge huid voorzien: een zalige Body Oil (4,99 euro). Deze ultra lichte lichaamsolie is verrijkt met maracuja olie die de huid direct voedt en hydrateert. De olie wordt dan ook snel door de huid opgenomen waardoor je geen plakkerig gevoel overhoudt.


De collectie bestaat uit een shower foam, shower nectar, body scrub, body oil en body oil-in-cream met ingrediënten die geïnspireerd zijn op traditionele Braziliaanse kruidenbaden. Als eerste heb ik de body-Oil-In-Cream (4,99 euro) geprobeerd: een heerlijke, voedende bodycrème met een fruitige geur. Perfect om jezelf na het douchen in te smeren en een frisse geur te hebben. De rijke body oil-in-cream geeft je huid een intensere voeding op basis van sheabutter, huidbeschermende oliën en natuurlijke wassen. Deze verzorgt de huid maximaal.


Kruidvat Spa Secrets is een luxe spa & wellness collectie met verschillende productlijnen, georiënteerd op authentieke badrituelen van over heel de wereld. Naast de bestaande 'Treasures of Morocco' en 'Traditions of Japan' lijnen, haalt Kruidvat nu met de nieuwe 'Magic of Brazil' een stukje sfeer van de Olympische Spelen in Rio naar de eigen badkamer. Alle Magic of Brazil producten zorgen voor een zachte huid en laten een verfijnde frisse en fruitige geur achter. Deze roze lijn is sinds midden juli te koop in het Kruidvat of via www.kruidvat.be en een echte aanrader!

Heb jij deze lijn al uitgeprobeerd?

Don't forget to love & smile today!
Love, Annelies


CONVERSATION

0 reacties:

Post a Comment

Double tap