Tutu chic fashionshow


Het leukste dat ik door mijn blog mag doen? Naar de meest exclusieve events gaan, definitely. In september kreeg ik de kans om naar de eerste modeshow te gaan van hét it-merk in België: Tutu Chic. Deze zomer schreef ik reeds over hoe fantastisch de nieuwe 'Ladyboss' collectie is. Toen ik wist dat deze collectie geshowd ging worden én ik uitgenodigd was, kon mijn dag niet meer stuk. Lees je mee hoe mijn ervaring was als genodigde - jaja, front row seat! - op de Tutu Chic fashionshow?

Zoals altijd was ik weer nét op tijd - fashionable late, right? - en vond ik dankzij Isabelle van het PR-bureau dat me uitnodigde uiteindelijk toch redelijk snel mijn gereserveerde plaatsje. Helemaal klaar om de outfits te bewonderen! Ik verwachtte me aan glitter, strikjes en natuurlijk héél véél roze. De pink catwalk voldeed alleszins volledig aan de verwachtingen. En eens de modeshow begon, werd het me al snel duidelijk: mijn portefeuille gaat na de show niet happy zijn… De ene mooie outfit verdween net van de catwalk of de volgende schattige outfit stond alweer te pronken. Eén voor één prachtige outfits voor vrouwen die zich graag girly kleden maar tegelijk ook karakter willen uitstralen. Een echte 'Ladyboss' collectie als je het mij vraagt. 


Na de fashionshow was er natuurlijk de mogelijkheid om de outfits meteen te shoppen. Jammer genoeg was het een stormloop op de kledij waardoor je niet de kans kreeg rustig te shoppen. Uiteindelijk liet ik de shop toch maar voor wat het was en ging ik even rondwandelen om te kijken wat er zo nog allemaal te beleven viel op het event. Naast de fashionshow en de shop waren er nog enkele standjes zodat je je zeker niet zou vervelen. Hapjes, drankjes, snoep, sleutelhangers, ijsjes,… Alles was aanwezig om je een leuke avond te bezorgen!


Freya Poppe werd niet alleen bekend door haar eigen kledingmerk, maar heeft veel bekendheid te danken aan haar deelname aan het programma 'Pink Ambition'. Daarin laat ze iedereen meekijken in haar roze wereld. Op de fashionshow was Vijf TV & het voltallige Pink Ambition team aanwezig. Ook Axeela die zichzelf bekend maakte in het programma als zangeres, kwam de modeshow opfleuren met enkele liedjes. 


Natuurlijk konden we niet met lege handen naar huis gestuurd worden en kreeg iedereen de mooiste goodiebag ever mee naar huis. Hoe schattig is de goodiebag zelf al met de roze strik? To die for, I know! De inhoud was natuurlijk volledig afgestemd met het event: everything pink! Ik kocht mezelf ook nog een roze sleutelhanger en enkele snoepjes van de beste chocolatier in A-town 'Burie'. 
Een geslaagde avond die ik met veel plezier opnieuw zou willen beleven! 


Ben jij ook zo'n Tutu Chic-fan?

Don't forget to love & smile today!
Love, Annelies


CONVERSATION

0 reacties:

Post a Comment

Double tap