Mijn top 3 voor kissable winterlippen

Winter is coming you guys! Ik-kom-heel-de-avond-niet-uit-de-zetel-avonden. Za-lig! Eindelijk tijd om die fluweelzachte dekentjes, gezellige kaarsjes en warme chocolademerk elke avond boven te halen. Daarnaast denk ik ook meteen aan je huid die het zwaar te verduren krijgt door de koude. Ook voor mijn lippen is het niet meteen hun favoriete maand. Even wandelen en ik heb gegarandeerd kapotte lippen de volgende dag. Tijd dus om me erop voor te bereiden! Hierbij mijn top 3 merken die geweldige producten hebben om je lippen kissable te houden!

The Body Shop
De bodyshop heeft wel meerdere zalige producten om je huid te verwennen, maar ze denken ook aan de verzorging van je lippen. De Shea Lip Butter is één van hun lipproducten en een echte aanrader. Toen ik deze voor het eerst gebruikte, was ik - eerlijk is eerlijk - niet meteen fan door de harde structuur. De lip butter wordt pas zacht door je lichaamswarmte dus is het best de lip butter te bewaren op een iets warmere plaats. Van zodra je deze uitsmeert, voel je dat je lippen intens gevoed worden en een beschermingslaagje krijgen. Het geeft je lippen een glans, net zoals een lipgloss. Meestal vind ik de geuren van de Body Shop iets té aanwezig, maar de geur van deze Shea lip butter is wel aangenaam.

EOSDe EOS lipbalms, iedereen kent ze wel. De kleurrijke bolletjes die de laatste jaren dé musthave lippenbalsems zijn. Liefst nog in zoveel mogelijk kleurtjes. Lange tijd waren ze moeilijk of niet te verkrijgen in België, maar intussen zijn er verschillende webshops die EOS aanbieden. Als je meer wil lezen over hoe populair ze zijn bij celebrities, kan je altijd even het artikel nalezen over deze schattige lipbalms die zorgen voor zachte, lovely lips. Dé musthave voor je lippen én levert je gegarandeerd veel likes op op instagram.

Maybelline
In Amsterdam, nu al 2 jaar geleden, vond ik voor het eerst de populaire babylips en kon ik mezelf ein-de-lijk een paar cadeau doen. Toen koos ik voor de fel roze en donkerrode variant, omdat ik tegelijk verzorging en kleur wou voor mijn lippen. Deze 2-1-in-combinatie vond ik zeker en vast in deze babylips. In de winter zijn dit mijn go-to producten als het aankomt op lipverzorging. Je zal me in de winter dan ook nooit tegenkomen zonder één van deze twee kleurtjes op zak.

Wat is jouw favoriete lipproduct?

Don't forget to love & smile today!
Love, Annelies


CONVERSATION

0 reacties:

Post a Comment

Double tap