Ontdek nieuwe parfums voor 5 euro!


Ongeveer een jaar geleden ontdekte ik één van de meest handige, nieuwe uitvindingen op parfumgebied. Ik werd uitgenodigd in een kasteel in Brussel waar Ici Paris XL al haar nieuwe merken en producten kwam voorstellen. Daar had ik een interessant gesprek met Quentin Houyoux, Chief Creative Officer van Reload Labs. "Reload wat?" hoor ik je al denken. Wel, Reload is een nieuw concept waarbij je voor een spotprijsje een nieuw parfumstaaltje kan kopen dat je in een handige perfume spray kan meenemen in je handtas.


Ik was helemaal overtuigd toen ik me meer ging verdiepen in Reload. Voor 19,90 euro koop je een witte of zwarte perfume spray die je kan vullen met kleine parfumstaaltjes die je kan kopen voor 5 euro of je kan de perfume spray ook vullen met je eigen parfum. Op het Ici Paris XL event kreeg ik een perfume spray en twee testers mee om het zelf eens uit te proberen. Sindsdien heb ik elke dag de Reload mee op zak!


Het is een geweldig concept waarbij je voor 5 euro een parfumstaaltje kan kopen bij Ici Paris XL: je klikt het in enkele seconden in de perfume spray, neemt het mee in je handtas et voilà, you're ready to go! Een tijdje terug kreeg ik de vraag of ik een verrassing wou ontvangen van Reload. Aangezien ik zelf al zo'n fan was van het concept, kon ik hier gewoon geen nee op zeggen. En wat een verrassing was het ook! Drie van de twaalf nieuwe parfums, ontworpen door Reload zelf, met een nieuwe perfume spray én een roos omhulsel om de perfume spray op te fleuren. Za-lig!


Om hun succes te vieren, is Reload zelf aan de slag gegaan met het creëren van 12 nieuwe parfums, elk geschikt voor een andere gelegenheid. De drie parfums die ik ontvangen heb - #Famous, #Ibiza en #wellbeing - hebben elk hun eigen karakter en zijn zowel geschikt voor mannen als voor vrouwen. Zelf heb ik deze de voorbije weken getest en ik kan jullie zeggen dat ik nog meer fan ben geworden dan ik al was. Mijn ultieme favoriet blijkt toch wel #Famous te zijn, een zwoele en zoete parfum.


Daarnaast kreeg ik opnieuw een Reload spray én een schattig roze omhulsel om je spray te personaliseren. Via hun website kan je nog uit veel meer patroontjes kiezen, dus er is zeker voor ieder wat wils. Alle 12 parfumstaaltjes zijn te koop bij Ici Paris XL (België), bij Boots (Engeland), bij Monoprix (Frankrijk) en bij Manor (Zwitserland). Zeker de moeite waard om eens uit te proberen én ideaal als kerstcadeautje!


Ken jij Reload al? Zoja, heb je het al eens geprobeerd?

Don't forget to love & smile today!
Love, Annelies


CONVERSATION

0 reacties:

Post a Comment

Double tap