Hét kerstcadeau dat iedereen kan gebruiken


Nog steeds op zoek naar een leuk kerstcadeau voor iemand? Het is niet altijd even gemakkelijk het geschikte kerstcadeau te vinden voor iemand. Zelf ben ik tijdens de feestdagen ook altijd op zoek naar cadeaus die eigenlijk voor eender wie goed zouden zijn. Een cadeau waar jong en oud, man en vrouw blij mee zou zijn. Niet makkelijk te vinden, dus daarom dat ik dit cadeautje graag met jullie wou delen!


Want wie kan er nu geen goed paar oortjes gebruiken? Right, iedereen toch? Ik testte de Urbeats oortjes van Beats by Dr.Dre uit van Gsmpunt. Op deze webshop kan je naast gsm's ook tal van accessoires vinden zoals hoesjes, screen protectors, opladers, speakers, carkits, houders en natuurlijk headsets voor je telefoon. Zelf gebruik ik altijd de witte oortjes die bij mijn iPhone horen om muziek te luisteren. Hier ben ik al jaren tevreden over en ik was dus niet meteen op zoek naar een nieuwe set oortjes. Wel wou ik al langer de bekende headset van Dr.Dre uittesten doordat zij toch wel bekend staan om hun goede kwaliteit. Tijd dus om de headset zelf eens uit te proberen!


De headset kwam toe met verschillende opzetstukjes. Iedereen heeft namelijk een andere vorm van oren. Door de verschillende vormen kan je zelf testen welke vorm het gemakkelijkste zit voor jou, handig! Voor mij zijn de langere opzetstukjes duidelijk het gemakkelijkste, mijn vriend kiest dan weer de ronde kussentjes. Heel handig dat je verschillende vormen krijgt, iets wat ik niet eerder zag bij headsets. En dan natuurlijk de kwaliteit… Wauw! Meteen bij het eerste liedje hoor je hoe goed de kwaliteit van deze headset is wanneer het eerste liedje met een heldere kwaliteit door de oortjes komt. Echt het perfecte cadeau als je niet weet wat je kan kopen voor kerstmis. Daar kan je alleen maar blij van worden als je dit uitpakt op kerstdag, toch?


Ben je op zoek naar een nieuwe telefoon of accessoire? Dan zou ik je zeker aanraden even langs te gaan op GSMpunt.nl. Ook staan er heel wat leuke weetjes, nieuws, tips en reviews op hun GSMpunt blog. Een echte aanrader als je gewoon wat meer wilt te weten komen op vlak van de laatste technologieën van telefoons en tablets!

Don't forget to love & smile today!
Love, Annelies


CONVERSATION

0 reacties:

Post a Comment

Double tap