Hét merk voor wittere tanden


Snel zal ik niet laten sleutelen aan mijn lichaam. Integendeel, als ik nog maar denk aan een naald, moet ik mij al sterk houden. Neenee, dat is niets voor mij. Ik werk wel aan mijn uiterlijk op andere manieren. Eén van die dingen waar ik echt verandering in wil brengen is mijn tanden. Mijn tanden witter laten maken staat al een hele tijd bovenaan mijn wishlist. Zelf heb ik al verschillende methodes uitgeprobeerd: voornamelijk witte of lichte voeding eten zoals pasta, geen frisdrank, geen snoep… Ik heb intussen ook al verschillende tandenbleekmiddeltjes uitgeprobeerd die ik vond in de drogisterij. Allemaal producten die veel kosten, maar die weinig of geen effect hadden bij mij.


Tot ik deze iWhite tegenkwam op Apotheek-online. Ik had niet meteen vertrouwen in de producten doordat ik al zoveel wondermiddeltjes heb uitgeprobeerd die veel beloven, maar uiteindelijk toch niet blijken te werken. Nadat ik enkele positieve reviews had gelezen over iWhite, besloot ik het toch een kans te geven en bestelde ik het iWhite instant kerstpakket. Ik koos meteen een heel pakket zodat ik de volledige behandeling kon uitproberen. Als eerste stap gebruik ik de iWhite instant teeth whitening toothpaste. Deze gebruik ik meestal nadat ik mijn tanden heb gepoetst met een normale tandpasta. Deze tandpasta geeft je een fris gevoel en zorgt ervoor dat je tanden helemaal schoon zijn.


Na de tandpasta neem ik een slokje iWhite whitening mondwater waarmee ik mijn tanden goed spoel gedurende een halve minuut. Dit mondwater heeft niet meteen de meest aangename smaak als je deze voor het eerst gebruikt, maar na enkele keren ben je de smaak wel gewend. Tenslotte gebruik ik af en toe een iWhite instant teeth whitening mondstuk. Hiervan zitten er maar enkele stuks in het doosje, dus deze kan je maar af en toe eens gebruiken als je een echte boost wilt. De mondstukken druk je over je tanden waardoor de witte, dikke pasta zich rond je tanden verspreid. Dit hou je een 20-tal minuten in zodat het product de tijd krijgt in te werken. 


Maar werken deze producten nu eigenlijk wel, hoor ik je al denken? Intussen gebruik ik deze producten al enkele maanden en kan ik zeggen dat ze wel degelijk effect hebben. Ik kan niet bevestigen dat ik na de eerste poetsbeurt al een verschil kon zien, maar dat verwacht ik ook eigenlijk niet van een kwalitatief tandenbleekmiddel. Als je deze producten dagelijks gebruikt, zal je na een tijdje merken dat je tanden er stilaan witter uit gaan zien, score! Ik ben helemaal klaar voor de feestdagen nu!Don't forget to love & smile today!
Love, Annelies


CONVERSATION

0 reacties:

Post a Comment

Double tap