Hoe krijg ik een mooi gebruinde huid? + Valentijnstip!


Ben jij de koude, donkere wintermaanden stilaan beu? Snak je ook naar de zomer om te kunnen rondlopen met een sunkissed skin? Wel, dan ben je hier aan het juiste adres! De zon kan ik misschien niet tevoorschijn toveren, maar ik kan je wel een handje helpen met het krijgen van een goudbruine huid alsof je net een dagje op het strand hebt gelegen. Hierbij mijn (Valentijns)tip!


Intussen heb ik al meerdere zelfbruiners getest, maar na al die jaren heb ik uiteindelijk mijn favoriet gevonden van allemaal: De Spraytan Express van Curasano. Deze heb ik kunnen vergelijken met verschillende zelfbruiners van Saint-Tropez, Dove, L'Oréal... maar geen enkele zelfbruiner heeft zo'n mooi resultaat als deze van Curasano. Niet alleen tijdens de winter, maar ook tijdens de zomermaanden blijf ik deze gebruiken, omdat dit een gezonder alternatief is om toch een mooie teint te krijgen. Het zorgt op een snelle en eenvoudige manier voor een prachtige egale en goudbruine teint, zonder je te moeten blootstellen aan de schadelijke UV-stralen van de zon of een solarium.


Sinds ik deze heb ontdekt, is dit by far mijn favoriet onder de zelfbruiners. Dankzij de zijdezachte, stevige handschoen van Curasano krijg je een egaal resultaat zonder strepen. Na het aanbrengen van deze duurzame, zelfbruinende mist krijg je onmiddelijk een mooie goudbruine gloed. De uren daarna zal de kleur zich nog verder ontwikkelen en zichtbaar inwerken waardoor de mooie goudbruine kleur duidelijker wordt. Zelf breng ik deze een 2 à 3-tal keer per week aan om heel de week een mooie teint te hebben.


Deze zelfbruiner behoort nu tot mijn wekelijkse routine om toch een kleurtje te hebben tijdens de koude wintermaanden. Op de foto hieronder zie je hoe deze zelfbruiner uitdraait op mijn huid. Wil je deze ook eens uitproberen of wil je je vriendin graag verrassen voor Valentijn? Profiteer dan nu van hun Valentijnsactie en laat de zelfbruiner gratis bij je thuis brengen of krijg een gratis bodycrème bij een aankoop van 50 euro. Geloof mij - als zelfbruiner-addict - dat je helemaal overtuigd bent eens je deze zelfbruiner eens hebt geprobeerd. Perfect als Valentijnscadeautje!Don't forget to love & smile today!
Love
Annelies


CONVERSATION

0 reacties:

Post a Comment

Double tap