Last minute Valentijnslook!


Vanavond een romantische Valentijnsetentje gepland, maar heb je geen inspiratie voor je make-up? Love & Laughter to the rescue! Ik heb mijn kleurrijkste palette van Urban Decay bovengehaald om een Valentijnslook te maken. Het Vice LTD Reloaded palette van Urban Decay werd vorig jaar als limited edition uitgebracht ter ere van hun 20ste verjaardag. Het ideale palette om te experimenteren met kleurtjes!Aangezien ik een donkere smokey eye een beetje te hard vind voor Valentijn, ben ik gegaan voor een zachtroze look in combinatie met een beetje zilver. Ideaal voor een romantische, vrouwelijke look die toch niet te hard is. Zo bracht ik de kleuren aan:
  • Shallow & anonymous over het hele ooglid
  • Aspyxia & een vleugje freakshow in de crease
  • Suspend om alles te blenden
  • Hot pants op het midden van het ooglid om dimensie te geven aan de look

Et voilà, hier de uiteindelijke look:


Naast mijn 2 Naked Palettes is dit kleurrijke palette van Urban Decay mijn favoriet om meer kleurrijke looks te creëren. Hoewel ik op dagelijkse basis meer voor mijn Naked Palettes kies om een neutrale look te hebben, is zo'n kleurrijke look af en toe ook wel eens welkom. Valentijnsavond is de ideale moment om nog eens creatief te zijn en een zachtroze look uit de kast te toveren. 

Happy Valentine's Day everyone! <3


Wat doe jij dit jaar met Valentijn?

Don't forget to love & smile today!
Love,
Annelies


CONVERSATION

0 reacties:

Post a Comment

Double tap