Mooie nagels voor een week lang!

Nu ik intussen toch al een tijdje werk, is het me nu wel duidelijk. Ik heb géén tijd om rustig mijn nagels te lakken en zeker niet om ze wekelijks te onderhouden. Hierdoor loop ik - ondanks mijn prachtig nagellakrek met 100+ nagellakkleurtjes - tegenwoordig meestal rond zonder iets op mijn nagels. 24 uur in een dag is gewoon te weinig... Kan ik bij iemand 48-uur-dagen bestellen aub?Anyway, Pronails helpt me een handje door haar producten steeds beter te maken. Deze keer verrasten ze me met een nieuw concept: het 3-stappenplan. Daarbij heeft het Belgisch beautymerk een nieuw type nagellak op de markt gebracht dat samen met het 3-stappenplan twee keer langer zou moeten houden dan een gewone nagellak. Dit stappenplan steunt op de Longwear Colourfix Technology, een slimme innovatie die zorgt voor een record houdbaarheid. De Longwear Start, Colour en Finish smelten hierbij samen om een sterke hechting te creëren dankzij hun unieke, samenwerkende formules. Yes! 

Op mijn instagram was reeds te zien dat ik enthousiast was om deze goodies uit te proberen. Ze zien er om te beginnen al héél luxueus uit met de prachtige gouden details. Het 3-stappenplan werkt als volgt:
  • Begin met Longwear Start om de nagelplaat te beschermen. Deze basis is essentieel om het afbreken van stukjes tegen te gaan: hij zorgt ervoor dat je langer van je nagels zal kunnen genieten dan ooit tevoren.
  • Kies een kleurtje uit het brede gamma van funky trendkleurtjes of tijdloze klassiekers. In twee dunne laagjes bereik je de perfecte dekking met elke kleur.
  • Laat de kleur drogen gedurende 2 minuten en breng Longwear Finish aan om dagenlang verbluft te staan van de prachtige glans die je nagels zullen hebben!

Het gebruiken van een base- en topcoat is niet meteen iets nieuws in beautyland, maar ik was toch wel erg nieuwsgierig of dit wondermiddeltjes zouden zijn die mijn nagellak nu eens écht langer zouden doen zitten. Geen stukjes eraf, de perfecte glans, niets meer en niets minder. Bij het aanbrengen valt het meteen op hoe vlot het lakken gaat. Dit komt onder meer door het plat, afgerond borsteltje dat de nagellak makkelijk verspreid over de nagel. Handig!


Daarnaast testte ik meteen ook twee lakjes van de nieuwe, Aziatisch geïnspireerde Rising Sun-collectie. Deze collectie biedt een contrasterende mix van rijke en zijdeachtige nagelkleuren. Deze trendkleuren passen bij de zachte silhouetten die op de catwalk te zien waren dit seizoen. Ze vermengen zich tot een prachtig Oosters patroon en zijn daardoor perfect voor een luxueuze moderne nail look alsook voor de meest gesofisticeerde nail art. Ik testte de donkerpaarse PN Longwear 128 'Evening Orchid' en de oudroze PN Longwear 131 'Silk Market'.


De Evening Orchid is gebaseerd op een orchidee die 's avonds haar delicate parfum verspreidt. De donkerpaarse kleur op je nagels zorgt ervoor dat je ware schoonheid naar boven komt. Silk Market is dan weer het tegenovergestelde. Deze oudroze kleur past dan weer eerder bij een zijde pyjama look voor overdag of bij een glanzende Kimono. Dit kleurtje past bij zo goed als bij alle zachte looks.


Ondanks mijn drukke agenda vond ik dit zeker en vast de moeite waard om eens uit te proberen. Als dit echt zou werken, kan dit wel eens mijn holy grail worden tijdens drukke werkdagen. Na enkele dagen bleef de nagellak nog redelijk goed zitten, maar na een weekje begonnen de eerste stukjes toch af te brokkelen. Als je de Longwear Start en Finish dus goed aanbrengt, kan je een week lang op je beide oren slapen en stralende nagels hebben. Yaay!


Alle lakjes zijn te koop voor slechts 14,95 euro in de Pronails verkooppunten.

Don't forget to love & smile today!
Love, Annelies


CONVERSATION

0 reacties:

Post a Comment

Double tap