Zo krijg ik een egale huid


Jaren ben ik op zoek geweest naar de gepaste foundationroutine die werkt voor mijn huid. Ik heb dan ook al heel wat verschillende crèmes, foundations en poeders van verschillende merken uitgeprobeerd, maar op deze moment ben ik eindelijk tevreden met hoe mijn dagelijkse foundationroutine eruit ziet. Als je net zoals mij een gemengde huid hebt, kunnen deze producten ook voor jou wel eens de ideale combinatie zijn om een egale huid te krijgen.


Nadat ik mijn dagcrème en primer heb aangebracht, begin ik natuurlijk met mijn foundation. Sinds ik ongeveer twee jaar geleden toevallig de Colorstay van Revlon probeerde, is deze tot nu toe altijd in mijn dagelijkse foundationroutine gebleven. Deze foundation geeft een goede dekking, zonder onnatuurlijk over te komen. Jammer genoeg is deze niet meer te koop in de Belgische winkels, maar gelukkig wel nog via bol.com. Zeker de moeite waard als je een goed dekkende, budgetvriendelijke foundation zoekt.


Nadat meerdere youtubers en bloggers zo lovend waren over deze poeder van Rimmel, moest ik deze ook eens proberen. En inderdaad, als budgetvriendelijk product doet dit poeder het uitstekend om je gezicht doorheen de dag mat te houden. Het laat een natuurlijke dekking achter en zorgt ervoor dat je foundation langer blijft zitten. Deze Stay Matte powder heeft al enkele jaren een vaste plaats in mijn foundationroutine en dat zal nog wel een tijdje zo blijven.


Aanvullend op de lichte poeder van Rimmel, besloot ik nog niet zo lang geleden ook de bronzer ervan eens te proberen. Op vlak van bronzer ben ik niet zo kieskeurig en gebruikte ik hiervoor een bronzer van Catrice. Deze poeder van Rimmel vind ik bijna even goed, al komt deze Natural Bronzer van Rimmel een beetje natuurlijker over. Ik heb voorlopig nog niet getest of deze echt waterproof is, maar dat zou deze poeder wel moeten zijn. Deze poeders van Rimmel kan je gewoon kopen in je Kruidvat.


Natuurlijk kan ik niet de deur uitgaan zonder een vleugje highlighter op te doen. Hiervoor gebruik ik de lichtroze Afterglow Highlighter van Urban Decay. Een geweldige shiny highlighter die mijn foundationroutine helemaal af maakt. Deze is te koop bij Ici Paris XL.Tenslotte helpen mijn kwasten van Real Techniques om mijn gezicht egaal af te werken. De grote Powder Brush gebruik ik voor mijn lichte poeder van Rimmel aan te brengen, terwijl ik de Blush Brush gebruik voor de highlighter van Urban Decay aan te brengen. De beste kwasten die ik tot nu toe heb uitgeprobeerd! Deze kocht ik tijdens mijn vakantie naar Gran Canaria, maar zijn ook in België te koop bij Di.

Wat is jouw geheim voor een egale huid?

Don't forget to love & smile today!
Love
Annelies


CONVERSATION

0 reacties:

Post a Comment

Double tap