De lente op mijn nagels!


Deze week voelde ik voor het eerst de lente die stilaan op komst is, heerlijk! Ook Pronails is er op tijd bij en is uitgekomen met een nieuwe lentecollectie 'Elevate Life'. Allemaal pastelkleurtjes die perfect zijn op een mooie lentedag. Ik ben er alvast helemaal klaar voor!


Ondanks dat ik midden in renovatiewerken zit, probeer ik toch af en toe mijn nagels extra in de verf te zetten door ze een mooi kleurtje te geven. Zeker nu het terug de tijd is voor lichte, vrolijke kleurtjes, ben ik helemaal mee met de nieuwe collectie van Pronails. De nieuwste modetrends die de catwalk zijn gepasseerd, hebben het Belgisch nagellaklabel geïnspireerd tot enkele opvallende voorjaarskleurtjes die je nagels 'girlboss' waardig maken. Ik testte de twee lichtste kleurtjes uit: de pastelpeach Elevator Peach en de pastelroze Mani Monday. Blijft zoals altijd enkele dagen mooi zitten, is gemakkelijk in gebruik en voor zijn 14,95 euro helemaal niet duur voor zo'n goede nagellak. Perfect voor de komende zonnige dagen!


Wat is jouw favoriete nagellakkleur voor de lente?

Don't forget to love & smile today!
Love, Annelies


CONVERSATION

0 reacties:

Post a Comment

Double tap