Mylène home


Nu ik binnenkort mijn eigen stekje zal kunnen inrichten, ben ik me volop aan het verdiepen in interieurspulletjes en -trends. Een tijdje geleden was ik dan ook heel enthousiast toen ik op het Beauty Speed Date Event in Antwerpen deze home collectie voorgeschoteld kreeg. Mylène kende ik enkel van de beauty producten, maar sinds het event ben ik nu ook grote fan van hun home collectie. Geurstokjes, zeep, handdoekjes en ook homewear... Alles hebben ze in huis om je thuis nog gezelliger te maken!


Na het event was ik razend enthousiast over hun home collectie en kon ik ook niet wachten om hun goodiebag uit te pakken. Daarin vond ik de Caribou Room Sticks die zowel in je badkamer, in je woonkamer als in je keuken past. De geurstokjes verspreiden een stijlvolle geur die je huis onmiddellijk opfrist door onaangename geuren te verdrijven en een heerlijk parfum te verspreiden. De Caribou geurstokjes bevatten een parfum op basis van vanille, musk en bloemen.

Daarnaast kreeg ik ook hun Caribou handzeep mee met mild reinigende componenten en verzachtende, hydraterende elementen die iedereen kan gebruiken. Zelf was ik mijn handen redelijk vaak, waardoor ik soms wel eens droge handen heb door ze teveel te wassen. Deze zeep zorgt ervoor dat mijn handen gehydrateerd blijven waardoor ik geen schrik moet hebben van droge handen. Deze handzeep combineert de heerlijke geuren van vanille en musk.


Ik kan alvast niet wachten om deze producten te gebruiken eens ik in mijn eigen woning ingetrokken ben! Alle producten van Mylène kan je vinden via hun website, maar als je echt hun producten wilt kopen, kan je dit best doen door eens een home party te organiseren bij je thuis. Lekker gezellig een avondje met vriendinnen!

Don't forget to love & smile today!
Love, Annelies


CONVERSATION

0 reacties:

Post a Comment

Double tap