Waar vrouwen beter in zijn

Eindelijk is het bewezen: vrouwen rijden wél beter met de auto dan mannen. Nu het morgen - 8 maart - internationale vrouwendag is, wordt het wel eens tijd om even recht te zetten waar wij altijd op afgerekend worden.

" 't Is weer een vrouw!" hoor ik de mannen vaak zeggen als ze iemand een stommiteit zien uithalen op de weg. Het is bijna een reflex geworden bij de mannelijke bestuurders. Jammer dat er een heel onderzoek aan vooraf is moeten gaan, maar eindelijk is er bewijs: vrouwen zijn gewoonweg beter én veiliger achter het stuur dan mannen. Autoverhuurder Sunny Cars voerde namelijk eind 2016 een onderzoek uit bij 1000 Belgen en hieruit bleek dat mannen vaker te maken hebben met schade én boetes wanneer ze een auto huren in het buitenland. Ha, zeg nog eens dat we niet kunnen rijden!


Ook al huren mannen vaker auto's in het buitenland en willen ze onbeperkt aantal kilometers kunnen rijden, toch wilt dit niet zeggen dat ze betere chauffeurs zijn. Integendeel zelfs. Mannen blijken vaker schade te hebben aan de huurauto dan vrouwen en mannen slagen er ook vaker in een boete te krijgen in het buitenland. Daarnaast kiezen mannen vaker voor extra autoverzekeringen. Zelfkennis is het begin van alle wijsheid zeker? ;-)


Sunny Cars zorgt ervoor dat je met een unieke all-in-formule zorgeloos kunt rondrijden op je vakantiebestemming. Bij hen heb je een breed aanbod all-inclusive huurauto's op meer dan 8.000 bestemmingen in meer dan 120 landen en ze werken enkel samen met lokale partners die voldoen aan de hoge service- en kwaliteitseisen die zij stellen. Sunny Cars heeft dus wel degelijk een goed zicht op hoe goed mannen en vrouwen met hun huurauto's omgaan en dankzij hen werden deze resultaten eindelijk bewezen. Thanks, Sunny Cars!

Don't forget to love & smile today!
Love, Annelies


CONVERSATION

0 reacties:

Post a Comment

Double tap