Prachtige gelnagels in 60 seconden


Al maanden ben ik op zoek naar een manier om zelf gelnagels te leren zetten, maar een gebrek aan tijd én aan ervaring zorgt ervoor dat ik meestal kies voor een laagje gewone nagellak die na 2 dagen al begint af te schilferen. GelTouch to the rescue! GelTouch zorgt er namelijk voor dat ik me even een professionele nagelstyliste voel. Enkele weken geleden kreeg ik de kans de GelTouch Mini uit te proberen en sindsdien gebruik ik dit elke keer ik mijn nagels lak. Altijd al prachtig glanzende gelnagels bij jezelf willen zetten in 60 seconden? Lees dan zeker verder!


Het leuke aan deze nagelset is dat je je eigen favoriete nagellakkleurtjes kan blijven gebruiken. De gel kan je bovenop eender welke kleur nagellak toepassen en zorgt voor een professioneel én langdurig resultaat. In de GelTouch Mini zit een topcoat gel, een mini LED-lampje, enkele reinigingsdoekjes, een kabeltje om het LED-lampje aan te sluiten aan je computer en ook een instructieblaadje waarop duidelijk staat uitgelegd hoe het setje werkt. 


Zo ga je te werk:

  • Kies je favoriete nagellak
  • Breng 1 of 2 laagjes aan op je nagels
  • Wacht tot de nagellak goed droog is (+/- 20 tot 30 minuten)
  • Breng een laag van de GelTouch topcoat aan en plaats je vinger onder de LED-lamp gedurende 60 seconden
  • Herhaal indien gewenst
  • Reinig je nagels met een reinigingsdoekje

... en schitter met je mooie gelnagels. It's as easy as that!


Dankzij GelTouch ben je voortaan je eigen nagelstyliste, waar en wanneer je maar wil. De topcoat zorgt ervoor dat de doffe schijn op je pas gelakte nagels verandert in een prachtig glanzende resultaat. De geltextuur zorgt voor een mooie dikke laag die bovendien extra sterk is. Je nagellak blijft langer mooi, glanst als nooit tevoren en is beter bestand tegen afschilferen. De topcoat gel zorgde er zelfs voor dat mijn nagellak twee keer zo lang bleef zitten zonder afschilferen! De gel is heel makkelijk aan te brengen en ook even snel weer te verwijderen zonder je nagels te beschadigen. Klinkt te mooi om waar te zijn? Toch niet, GelTouch doet precies wat het belooft en maakt jouw nagels langdurig partyproof!


Ik testte de GelTouch Mini starter kit (29,99 euro) uit, maar je kan ook kiezen voor de Regular Starter Kit 
(49,99 euro) waarmee je meteen voldoende materiaal hebt voor 20 à 30 gelmanicures. 
Alle GelTouch producten zijn verkrijgbaar bij DI en bij Kruidvat. Zeker een aanrader!

Zou jij deze Geltouch Mini graag eens willen uitproberen?

Don't forget to love & smile today!
Love, Annelies


CONVERSATION

0 reacties:

Post a Comment

Double tap