WINACTIE: Marc Inbane zelfbruiner pakket!


Het is zover... Het zomerweer komt af en toe te voorschijn en ook de rokjes mogen stilaan van onder het stof gehaald worden, yaay! Alleen heb ik één klein probleem: mijn witte benen staan echt niet flatterend onder dat ene nieuwe kleedje. Maar geen paniek... Marc Inbane to the rescue! Dankzij hen schitteren ik én 5 van jullie binnenkort met mooie bruine benen!


Doordat ik mijn huid niet zo graag blootstel aan de zon, kies ik meer en meer voor een zelfbruiner als veiliger initiatief. De laatste jaren heb ik dan ook al enkele zelfbruiners uitgeprobeerd van verschillende merken. En eerlijk? Een echte zelfbruiner-addict over here! Zeker vanaf ik Marc Inbane leerde kennen, is zelfbruiner aanbrengen een deel van mijn dagelijkse routine. Deze gezonde, veilige en natuurlijke tanning spray is eenvoudig zelf aan te brengen. Het product droogt snel, laat geen vlekken achter en geeft je tot 5 dagen een natuurlijke vakantiekleur. Vergeet ook de typische zelfbruiner geur, want dit is de eerste tanning spray die een heerlijk parfum achterlaat.


Samen met de zijdezachte handschoen brengt het product gemakkelijk, egaal en zonder strepen aan op je huid. Ook de moeilijk te bereiken plekken zoals de achterkant van je armen en benen zijn met de handschoen gemakkelijk in te smeren. Ik testte de zelfbruiner zelf ook en sindsdien is deze tanning spray mijn nummer één. Ik heb een vrij gemakkelijke huid, maar deze tanning spray is geschikt voor alle huidtypes: ook de bleke, gevoelige huidjes kunnen dit gebruiken voor het hele lichaam. Het is dermatologisch getest en is vrij van parabenen. Het bevat natuurlijke en tegelijk voedende ingrediënten zoals Aloë Vera en Ginkgo.


Om het 5-jarige bestaan van Marc Inbane te vieren geven ze bij aankoop van een zelfbruiner en een handschoen tijdelijk een exclusieve beach bag cadeau! Deze actie is vanaf 15 mei verkrijgbaar in salons en op hun website www.marcinbane.com. Maar... ik heb nog beter nieuws want ik mag alvast 5 gift sets met daarin een zelfbruiner, een handschoen en een maxi-shopper weggeven! Deze strandtas is de final touch bij je strandoutfit of als handbagage op weg naar je favoriete zomerbestemming.

Wat moet je doen om kans te maken op zo'n luxe cadeau?

  • Ga naar instagram en volg @annelies_dp & @marcinbane
  • Stuur een foto van je witte benen naar annelies.dp@hotmail.com & vertel mij waarom jij 1 van de 5 sets wil winnen
  • Wil je extra kans maken? Repost dan mijn foto van instagram en tag mij & @marcinbane erin

Succes iedereen!


Don't forget to love & smile today!
Love, Annelies


CONVERSATION

0 reacties:

Post a Comment

Double tap