Mijn musthave voor op het strand


Het is eindelijk zover... Time to go to the beach! Intussen heb ik de voorbije weken al enkele weekends gespendeerd aan de Belgische kust. Zalig om er even tussen uit te zijn en te genieten van het zonnetje! Ook al heb ik het af en toe nodig om op zo'n momenten - tussen de drukke werkdagen door - tot rust komen, toch vind ik het extra leuk om dan een zomers muziek op te zetten op de achtergrond. Dan mis ik enkel nog een cocktail om me helemaal in Spaanse sferen te voelen!


De Bose Soundlink Colour is hier perfect voor: een zomers kleurtje, helder geluid en makkelijk om overal mee naartoe te nemen. Deze speaker heeft mij intussen al verschillende keren vergezeld tijdens onze uitjes naar het strand. Hij is super gemakkelijk in gebruik doordat je op één-twee-drie jouw favoriete muziek kan afspelen dankzij de bluetooth verbinding. Van zodra je verbinding hebt gemaakt tussen je gsm en de speaker merk je meteen de goede kwaliteit op van dit toestel: een helder geluid dat je zelfs op een heel hoog volume kan zetten zonder dat er ruis ontstaat.


De Bose Soundlink Colour geeft je een vol, helder geluid, waar je ook bent. Stop deze kleine kleurrijke speaker in je jas of tas en neem hem overal mee naartoe. Geniet bijvoorbeeld tijdens het bbq'en met vrienden, koken, sporten of wandelen draadloos van de favoriete muziek. De oplaadbare accu van de speaker gaat tot wel 8 uur mee, dus je zal nooit zonder muziek zitten. Voor zo'n 139,95 euro krijg je een mooie speaker die je favoriete liedjes zonder problemen perfect afspeelt!


Wanneer zou jij zo'n speaker van Bose gebruiken?

Don't forget to love & smile today!
Love, Annelies


CONVERSATION

0 reacties:

Post a Comment

Double tap