Ons interieur afwerken!

Een tijdje geleden gaf ik jullie al enkele tips bij het verhuizen, want intussen kan ik wel zeggen dat ik het hele verhuisproces goed heb doorstaan. Na vele zware en vermoeiende weken kunnen we nu eindelijk zeggen dat we verhuisd zijn, yaay! Bij een verhuis moet je aan 1001 dingen denken en elke dag bereid zijn een oplossing te zoeken voor onverwachtse problemen. Momenteel wonen we nu exact 2 maanden in onze eigen woning en het is ge-wel-dig! Ook al moet ik nu zelf poetsen, het vuil buitenzetten, enz., toch voelt het leuk om zelfstandig een huishouden te kunnen runnen. Ik voel me plots heel wat volwassener!Toch zijn we nog niet volledig door de verhuis heen en blijven we nog altijd de laatste dingen afwerken qua interieur. Zo zijn we het nog steeds niet volledig eens welke lampen we willen hangen of hoe we de ruimtes willen verduisteren. Gordijnen? Rolluiken? Lamellen? Rolgordijnen? Verduisteringsfolie? Geen idee waar ik moet beginnen. 

Onze woning is gezegend met veel grote ramen met verschillende afmetingen, wat het zoeken naar verduistering er niet gemakkelijker op maakt. Het zoeken van een gepaste verduistering loopt dan ook nog niet van een leien dakje. Ik kijk vooral naar wat er past binnen ons interieur, terwijl mijn vriend eerder zou kiezen voor het praktische wat dan weer in mijn ogen niet past bij het interieur dat we al hebben. Dilemma-alert!


Daarom zoek ik regelmatig naar inspiratie op het internet om te zoeken naar wat er allemaal op de markt wordt aangeboden om je woning te verduisteren. Zo kan je meteen enkele handige websites terugvinden voor elke soort raam, van grote schuiframen tot kleinere VELUX ramen. Aangezien onze woning zuidelijk gericht is, zoeken wij eerder richting een warmtewering om onze woning zo koel mogelijk te houden tijdens de warme zomerdagen. 

Welke zonnewering zou jij kiezen in onze situatie?

Don't forget to love & smile today!
Love, Annelies


CONVERSATION

0 reacties:

Post a Comment

Double tap