Tropische geuren met Bodysol


Na een lange werkdag of een warme dag op het strand, snak je enkel nog naar 1 ding: een zalige, lange, warme douche. Om dat nog een tikkeltje zaliger te maken, gebruik je dan ook nog eens een heerlijke douchegel zoals deze nieuwe van Bodysol. Van zodra je deze geuren ruikt, ben je de winterse dagen volledig vergeten. Beloofd!


Met deze Bohemian Flower Limited Edition douchegels brengt Bodysol de zomer snel naar jou toe! De heerlijke geuren doen je wegdromen naar beach parties in Ibiza, festivalweides, bloemenkransen, cocktails en zalig luilekkeren op het strand met het zonnetje in je gezicht. Deze zeepvrije douchegels ruiken niet alleen naar de zomer, maar zijn bovendien een echt genot voor je huid. Ze bevatten geen parabenen en parfumallergenen waardoor je gerust mag zijn van een milde reiniging van je huid.


Bodysol lanceert 3 nieuwe geuren: Violet, Frangipani en Lily Rose. Alledrie heerlijke geuren, maar als ik echt moet kiezen is Frangipani toch wel mijn favoriet. De tropische frangipanibloem zorgt ervoor dat je meteen in een zomerse stemming geraakt. Za-lig! De Bodysol douchegels zijn te koop in de apotheek voor 4,99 euro.


Don't forget to love & smile today!
Love, Annelies


CONVERSATION

0 reacties:

Post a Comment

Double tap